Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek iránta semmit?
Figyelt kérdés
Két hete randizok egy sráccal. Ezalatt az idő alatt pedig nyolc alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére is közömbös vagyok, ha róla van szó. Külsőleg az esetem, a kémia megvan, nagyon törődő, figyelmes és érzelmes, amit abszolút preferálok, de még sincs meg az a hatalmas szenvedély. Mit tegyek szerintetek?2023. jan. 4. 21:28
11/19 A kérdező kommentje:
Pontosan
2023. jan. 5. 09:28
13/19 A kérdező kommentje:
Aranyosnak gondolom, szeretek vele lenni, megölelni, vele aludni, megcsókolni, de nem vagyok szerelmes.
2023. jan. 5. 09:33
14/19 anonim válasza:
Volt olyan is, ha érted mire gondolok?
15/19 A kérdező kommentje:
Volt
2023. jan. 5. 09:38
17/19 anonim válasza:
Bukta. Nem miatta, hanem miattad. Két hét után hova akarsz szerelmes lenni? Te a fellángolást keresed, a pillangos érzést, amikor görcsben van a másik miatt a gyomrod. Ebből már nem lesz az. De egy mely szerelem, őszinte kapcsolat, ahol nem kell az érzelmi labilitas miatt stresszelned, lehet. Döntsd el, hogy te melyiket keresed!
18/19 BohócKolbász válasza:
Szerintem nagyon egymásra vagytok pörögve és nem adtok időt egymásnak. Pár hónapot próbáljátok meg várni, hátha kialakulnak az érzelmek. Szerintem idő kérdése ha amúgy jó vele lenni. Csak nyugi.
19/19 anonim válasza:
2 hét alatt szerintem nincs mély érzelmi szerelem. Vonzalom, szexuális vágy van, annak kell is lennie, meg szimpátiának, egymásra hangolódásnak. Vagyis hogy van közös hang, humor, nem unatkoztok egymással, várjátok a következő találkozást. Ez ha most megvan, az teljesen jó.
Saját tapasztalatom az, hogy érzelmek akkor lesznek igazán, amikor nemcsak szabadidős partnerek vagytok, hanem részt vesztek egymás mindennapi életében, problémáiban. Érzelmi kérdéseket megosztotok egymással, társak vagytok a nehézségben. Ez idő még, meg kell rá érjen a kapcsolat, illetve meg is kell teremteni az alkalmat, ténylegesen részt venni egymás életében. Beszélni például jövőbeli tervekről, döntésekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!