Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy még nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy még nem is találkoztam a lánnyal mégis hozzá húz a szívem?

Figyelt kérdés
még nem is találkoztam a lánnyal,de minden nap mint víznélkül a tenger,mint nap nélkűl a reggel így érzem magam mikor nincs mellettem, ha nem ír akkor hiányzik de nagyon, tudom ez abszúrd de valamiért ezt váltja ki belőlem,voltak kapcsolataim de ilyen érzést egyik barátnőm se váltotta ki belőlem még ha találkoztam velük akkor is magányosnak éreztem magam,ezzel a lánnyal csak videóhívásban láttuk egymást és több érzelmet váltott ki belőlem mint akikkel találkoztam és le is feküdtem, pedig szép lányok voltak az exeim,de valahogy ez a lány még így is ki váltotta belőlem ezeket az érzéseket még úgy is hogy soha nem találkoztunk.
2023. jan. 3. 13:23
 1/9 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

Felszínesen tetszik, a beszélgetések folyamán kezdenek tetszeni a személyiségének azon darabkái amik veled harmonizálnak. A többit viszont sajna lehetséges, hogy a (túl)idealizálás tölti ki! Szerintem érdemes lenne vele élesben találkozni és ha jól sül el, akkor ezeket egyre gyakrabban megismételni! :)

Trust me bro, fekete öves túlidealizáló vagyok én is! x)

2023. jan. 3. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a fantáziádban alkottál egy tökéletes imidzset róla és ebbe szerettél bele. De ez nem a valóság, ezért kellene mihamarabb találkoztatok, mert lehet, hogy köze sincs a valósághoz.
2023. jan. 3. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg minél hamarabb visszetérni a földre. Tudom mámorító érzés, de később folyton ezt fogod keresni, ezt a full beállt állapotot. Pár napig, hétig jó benne fürödni, de minél több ideig adagolja az agyad ezt a drogot, később annál nehezebb lesz szabadulni tőle.
2023. jan. 3. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan régen én is voltam így egy lánnyal, de mostanra beláttam, hogy én is egy idealizált képbe voltam "szerelmes".
2023. jan. 3. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:
első válaszoló nagyon nagy forma vagy :D
2023. jan. 3. 20:48
 6/9 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

Kedves kérdező: Köszönöm, de annyira szerintem nem. :)

Haladtál valamit tali ügyben? 🙂

Egyébként a legutolsó próbálkozási rohamomnál pont volt egy hozzád hasonló tapasztalásom. Rám írt hagyományos társkeresőn, hogy szimpinek tűnök, mert ő is hasonlóan paraméterezett (copypaste személyiségjegy adatlapomról, direkt nem írom le, hátha ide feljáró vendég 😅) Chaten eléggé fel voltunk már pörögve, pláne a messengeres sima beszélgetések alkalmával. 🙂

Alig vártuk a talit, aztán ott álltunk egymással szemben. Éééés valahogy nem pattant egyből az a bizonyos szikra. Pedig felszínes értelemben semmilyen téren nem volt difi, ugyanaz (én sem csaltam ilyen téren, friss aktuális képekkel operáltam mindig) a csini, nagyon jól karban lévő hölgy (nem vagyunk/voltunk fiatalok) állt velem szemben, de valamiért megfagyott a levegő egy pillanatra. Ezt ő is érezte, meg én is. Kellemesen eltelt a tali, de úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk.

Sajnos eléggé túltekertük ezt az idealizáló potmétert, tudom mert korábban beszéltünk erről is, hisz ő írt rám ugye eleve ezzel a (z érintőleges) témával indítva. :) :(

Bocs a side storyért, jellembeli hiba! x)

2023. jan. 4. 07:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem haladt semmit a tali és nem is fog közben másik sráccal enyeleg, fel járkál a legjobb barátjához és le feküdtek.
2023. jan. 8. 03:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor talan jobb lenne, ha masik lanyt keresnel magadnak.
2023. jan. 8. 08:11
 9/9 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

7: Hát sajnálom! :(

Nyolcassal egyetértek.

2023. jan. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!