Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy még nem is találkoztam a lánnyal mégis hozzá húz a szívem?
Felszínesen tetszik, a beszélgetések folyamán kezdenek tetszeni a személyiségének azon darabkái amik veled harmonizálnak. A többit viszont sajna lehetséges, hogy a (túl)idealizálás tölti ki! Szerintem érdemes lenne vele élesben találkozni és ha jól sül el, akkor ezeket egyre gyakrabban megismételni! :)
Trust me bro, fekete öves túlidealizáló vagyok én is! x)
Kedves kérdező: Köszönöm, de annyira szerintem nem. :)
Haladtál valamit tali ügyben? 🙂
Egyébként a legutolsó próbálkozási rohamomnál pont volt egy hozzád hasonló tapasztalásom. Rám írt hagyományos társkeresőn, hogy szimpinek tűnök, mert ő is hasonlóan paraméterezett (copypaste személyiségjegy adatlapomról, direkt nem írom le, hátha ide feljáró vendég 😅) Chaten eléggé fel voltunk már pörögve, pláne a messengeres sima beszélgetések alkalmával. 🙂
Alig vártuk a talit, aztán ott álltunk egymással szemben. Éééés valahogy nem pattant egyből az a bizonyos szikra. Pedig felszínes értelemben semmilyen téren nem volt difi, ugyanaz (én sem csaltam ilyen téren, friss aktuális képekkel operáltam mindig) a csini, nagyon jól karban lévő hölgy (nem vagyunk/voltunk fiatalok) állt velem szemben, de valamiért megfagyott a levegő egy pillanatra. Ezt ő is érezte, meg én is. Kellemesen eltelt a tali, de úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk.
Sajnos eléggé túltekertük ezt az idealizáló potmétert, tudom mert korábban beszéltünk erről is, hisz ő írt rám ugye eleve ezzel a (z érintőleges) témával indítva. :) :(
Bocs a side storyért, jellembeli hiba! x)
7: Hát sajnálom! :(
Nyolcassal egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!