Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna ez?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar hogy a barátnőmnek az egyik képe alatt még mindig ott van a "talán exének" a szerelmes,szives kommentje. Igaz 2 éves komment, de akkor is. A barátnőm azt mondta minden exe tiltva van. Lehet hogy feloldotta? Az exe lájkolta a legújabb képét is amit pár hónapja rakott fel. Pedig a barátnőm azt mondta minden exét elfelejtett és le van mind tiltva. Lehet hogy mégis hazudott nekem? Vagy nem is az exe? Rákérdezzek hogy ki az aki kommentelt neki? Betegesen féltékeny vagyok,de erősen magamba tartom.2023. jan. 3. 02:16
1/7 A kérdező kommentje:
Mert úgy tűnik hogy az exe. Mert azzal a profiljával amit írt kommentet le van tiltva neki. De van egy másik profilja is amivel ismerősök. Nem is egy helyen.
2023. jan. 3. 02:37
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor így felteszem magamnak a kérdést hogy lehet hogy hazudott nekem a barátnőm hogy tiltva vannak az exei? Vagy csak feloldotta
2023. jan. 3. 02:39
3/7 anonim válasza:
"Betegesen féltékeny vagyok, de erősen magamba tartom." Nyilvánvaló, ha 2 éves kommenteket böngészel.
Nem szabadna, ha egészséges kapcsolatot szeretnél, ha nem dolgozol magadon tönkreteszed ami van, és te leszel a hibás! Ha kell pszichológussal, de magadon változtass.
4/7 anonim válasza:
Tilthatta, de te attól látod őket, csak ő nem. Ő tiltotta, nem te. Érted? Attól a komment ott marad.
5/7 anonim válasza:
Azt sem tudom mi van a barátnőm Facebook oldalán. Személyes kapcsolatban vagyunk, nem nézegetem a Facebookon.
6/7 A kérdező kommentje:
De nem csak a komment, hanem látom hogy ismerősök,követik egymást
2023. jan. 3. 09:53
7/7 anonim válasza:
Kérdezz csak rá, hadd tudja meg szerencsétlen, hogy milyen ember vagy valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!