Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak eddig ki volt írva Facebookon, hogy érdeklődési kör: nők, de levette, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Szinte biztos, hogy láttam neki kitéve, de most levette. Miért?
(Nem azért kérdezem, mert hogy rájött, hogy meleg, mert azt nem hinném, de mi lehet ennek az oka, az érdekelne)
2022. dec. 31. 11:51
11/16 anonim válasza:
Nem vett le semmit, a face vette le. Én már évek óta nem használom, de látom nap mint nap családtagoknál, hogy mennyire gáz lett, meg úgy kb. az egész internet egy hulladék lett, én is csak emailjeimet nézem meg gyakorizok, meg youtube videokat nézek, másra nem használom már a netet.
12/16 anonim válasza:
Alapból azért a net nem hulladék, rengeteg hasznos része van, egyetemi online kurzusok, kutatási anyagok, szépirodalmi, filmes adatbázis, zenei ritkaságok, nyelvtanulási lehetöségek, álláskeresés, online vásárlás, receptek, online ügyintézés. Akinek a facebook, instagram, tiktok vagy a gyakori kérdések jelenti nagyrészt a netezést, arra talán így az óév utolsó napján nem mondanék semmit. 😁
13/16 anonim válasza:
12, jó, az alap, hogy a keresőbe beírod ami után keresel, és okulsz, csak a kereső ne a fake newsokkal és promóciókkal fizetett google legyen. A modern művészetek gagyik, így hiába engem is érdekel a művészet, mégse keresek utána, mert akárhányszor rákeresek minőséget nem találok. De a felsoroltjaid 95%-ára meg ott a youtube.
14/16 anonim válasza:
Rendben, tegyél le egy nyelvvizsgát, diplomázz le, válts ki egy útlevelet, hosszabítsd meg a jogosítványod, vásárold meg a havi élelmiszereid, bérelj lakást, intézz el egy örökösödési procedúrát, add le az adóbevallásod, vásárolj ingatlant, intézz fogyasztóvédelmi problémát, keress társat, szervezz nyaralást, foglalj repůlöjegyet, vásárolj kabátot, szervezz kiállításmegnyitót, adj ki könyvet youtube videok nézegetésével. Melyik egyetemnek és hivatalnak van fake névsora, meg ki annyira hülye, hogy promokat nézeget, meg csak a google-t ismeri?
15/16 anonim válasza:
14, pont azok miatt lett hulladék a net amiket felsoroltál. Aztán az ilyen emberek csodálkoznak, hogy mindenfelé van kamu profiljuk társkeresőkön, meg fel van törve a bankjuk.
16/16 anonim válasza:
Kerdezo, tetszik a pasi, azert durva hogy info/profil alapjan tippeled, hogy mi tortenik vele xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!