Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan film, amiből sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan film, amiből sokat tanultatok a szerelemről?

Figyelt kérdés

Láttatok már olyan filmet, aminek a nézésekor a fejetekhez kaptatok hogy 'basszus, de hülye voltam!' Vagy valami ilyesmi. Puszta kíváncsiságból kérdezem. Ha írnátok az adott jelenethez egy adott háttérszituációt is, annak nagyon örülnék. :))

BÚÉK

2022. dec. 30. 00:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Hmm.. régen volt egy sorozat a Dawson's Creek. Egészen sokat lehetett belőle tanulni, főleg ha végig is nézte valaki. Pedig tiniromantikának indult.
2022. dec. 30. 00:12
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Névtelen fórumokon tanultam rengeteget a párkapcsolatokról, ott őszintébbek az emberek.
2022. dec. 30. 00:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2022. dec. 30. 00:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Ez konkrétan az elengedésről szól, a viszonzatlan szerelemről, illetve a kapcsolatok utólagos átgondolásáról.

A történet szerint a főszereplő egy “géppel” kitörölteti a fejéből az exét, és a folyamat közben visszafelé haladva visszanézzük az emlékeit, hogy hogyan ismerkedtek meg, hogy működött a kapcsolatuk, és mi NEM működött benne.

Nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel a film/karakterek és a saját életem között, illetve az egész úgy van megcsinálva, hogy művészi hatást keltsen, ezáltal könnyen elérzékenyül tőle az ember. :D

2022. dec. 30. 00:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Dawson és a haverok pontosabban, nagyon szerettem.
2022. dec. 30. 00:32
 6/17 anonim ***** válasza:
16%
Te film nélkül miért kapnál a fejedhez?
2022. dec. 30. 00:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a hosszan tartó, működő kapcsolatomat becsüljem meg és ne vegyem félvállról.
2022. dec. 30. 00:36
 8/17 anonim ***** válasza:
2022. dec. 30. 00:38
 9/17 anonim ***** válasza:
29%

Nem, nem vagyok tv néző típus, és a romantikus filmeket sem kedvelem.

Viszont olvasni nagyon szeretek, és pont nemrégiben jutott eszembe, hogy az általam olvasott párszáz könyv közül jónéhány hatással volt a szerelemről alkotott képemre is. Sajnos manapság már az emberek nem gondolnak nemesen és tisztelettel a szerelemre.

Szóval ilyen könyvből rengeteget tudnék felsorolni, dehát nem ezt keresed.

2022. dec. 30. 01:01
 10/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
59%
Mindig is autodidakta voltam, ha ebben a kontextusban lehet így fogalmazni. Egy filmet azonban masszívan ajánlok megtekintésre: Mi lenne, ha... Kérek mindenkit, hogy tekintsünk el attól, hogy keresztény film. Tekintsünk el attól, hogy némiképpen gyermeteg. Arra tanítja az embert, hogy jó időben hozott jó döntés jóra vezet. :))) (Még ha nem is feltétlenül valószerű a film...)
2022. dec. 30. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!