Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan film, amiből sokat tanultatok a szerelemről?
Láttatok már olyan filmet, aminek a nézésekor a fejetekhez kaptatok hogy 'basszus, de hülye voltam!' Vagy valami ilyesmi. Puszta kíváncsiságból kérdezem. Ha írnátok az adott jelenethez egy adott háttérszituációt is, annak nagyon örülnék. :))
BÚÉK
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Ez konkrétan az elengedésről szól, a viszonzatlan szerelemről, illetve a kapcsolatok utólagos átgondolásáról.
A történet szerint a főszereplő egy “géppel” kitörölteti a fejéből az exét, és a folyamat közben visszafelé haladva visszanézzük az emlékeit, hogy hogyan ismerkedtek meg, hogy működött a kapcsolatuk, és mi NEM működött benne.
Nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel a film/karakterek és a saját életem között, illetve az egész úgy van megcsinálva, hogy művészi hatást keltsen, ezáltal könnyen elérzékenyül tőle az ember. :D
Nem, nem vagyok tv néző típus, és a romantikus filmeket sem kedvelem.
Viszont olvasni nagyon szeretek, és pont nemrégiben jutott eszembe, hogy az általam olvasott párszáz könyv közül jónéhány hatással volt a szerelemről alkotott képemre is. Sajnos manapság már az emberek nem gondolnak nemesen és tisztelettel a szerelemre.
Szóval ilyen könyvből rengeteget tudnék felsorolni, dehát nem ezt keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!