Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak mért tetszik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak mért tetszik ha egy nő nem adja könnyen magát?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Az én párom azt mondta a kapcsolatunk elején, hogy azért tetszik neki, mert ebből kiderül, hogy valószínűleg eddig sem feküdtem le fűvel fával.

30N

2022. dec. 26. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az pozitívum, ha egy nő avagy férfi nem fekszik össze mindenkivel, hanem előtte megismeri a másikat és komoly kapcsolatot keres. Másképp nem is lehet hosszútávú kapcsolatot kialakítani.

Aki pedig könnyen adja magát és mindenkivel akár első randin is összefekszik, valószínűleg csak szexkapcsolatot keres.

2022. dec. 26. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, sosem próbáltam kiigazodni a játszmázós embereken... Én azt értékelem, ha valaki őszinte, és magam is vagyok. Ha szexelni akarok valakivel, és ez kölcsönös, akkor szexelünk. Pont. Semmi értelmét nem látom, hogy "nehezen adják magukat" az emberek.
2022. dec. 26. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
nem játszmázni kell, de azért részünkről megvan az az élmény, hogy "küzdeni" kell az adott nőért, van benne egy kis kihívás, és sokkal nagyobb büszkeséggel tölt el minket a dolog, mintha azonnal kapható lett volna bármire
2022. dec. 27. 00:20
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

4

Szóval ha már nagyon hamar szexelne veled a csaj, akkor tegyen úgy a kedvedért még egy ideig, mintha nem is akarná? Ezt hívják játszmázásnak.

2022. dec. 27. 00:29
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Volt párommal második alkalommal volt szex és két éves jó kapcsolat lett belőle (meghallt 🕊️).

Ettől még nem félszemű össze mindenkivel, pont egy kezemen megtudom számolni hány férfival voltam.

N 30

2022. dec. 27. 00:32
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Speciel én nem tervezek, terveztem soha második randit azzal, aki az első randin nem feküdt le velem.
2022. dec. 27. 00:34
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Hát ez nagyon fura, valahogy mindig a személyiségtől függ. A párom anno egy rendkívül visszahúzódó nő volt, nem szeretett a társaságban szexről beszélni, amikor összejöttünk nagyon lassan haladtam nehogy sok legyen egyszerre. 3 hónap után feküdtem le vele és olyat keféltünk hogy 2 napig égett a tököm. Azt mondta végén, hogy kár volt eddig várni, már azt hitte, hogy szexuálisan nem jövök be neki. Ez furcsa, másik barátnőm elsőre sokkal jobban vonzott szexuálisan, nagyon fel tudott húzni, de nem volt jó az ágyban, mondhatni csalódás volt.
2022. dec. 27. 01:43
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Pofon egyszerű!

Minél elérhetetlenebb, annál nagyobb a "sikerélmény"!

2022. dec. 27. 07:51
 10/11 anonim ***** válasza:
#5 nem erre gondoltam, nyilván haladjunk a saját tempónkban, ha ez hamar eljön, akkor az is jó, feleslegesen nem szabad viszont sürgetni se, és elhúzni se a dolgokat
2022. dec. 27. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!