Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha foglalt a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha foglalt a csaj aki tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki iránt többet is érzek de az egyik legjobb barátnőmmel jár. Már lassan 6 éve együtt vannak és tökéletes a kapcsolatuk habár néha szoktak panaszkodni. Az egyikőjük egyszer titokban azt mondta nekem h nem bánná ha szakítanának. Én ezek után sajnos bele szerettem a csajába és nem tudom mit tegyek mert nagyon szeretem mindkettőjüket és nem akarom őket elveszíteni, de sajnos már nem tudok csak barátként tekinteni a lányra. Rengeteget beszélünk és néha fura kétes jelzéseket küld felém ami miatt néha azt hiszem van esélyem. Párszor találkoztunk kettesben is mind elég randiszerű volt. Egyszer rá kérdezett mit érzek iránta és én elmondtam amire nem egy egyértelmű kikosarazást kaptam hanem azt h ha xy nem lenne akkor lenne esélyem de így nem helyes. Álljak félre és hagyjam őket békén vagy próbálkozzak még a csajnál? Ti mit tennétek a helyemben?

L\20

2022. dec. 25. 22:08
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát figyu, mivel én is ebben a cipőben járok, sajnos nem tudok tanácsot adni. Amúgy a #2 és #7 is én vagyok. De előbb el kell engedned a csajt, mert úgy ismerkedni sincs értelme mivel mindig őt fogod keresni a másikban. Bocsi hogy itt okoskodok.
2022. dec. 26. 15:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem félek egyedül csak nem pesten lakok így ha nem valakivel megyek akinél utána ott tudok aludni konkrétan nem jutok haza :/
2022. dec. 26. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:

12.-re.

Akkor ez legyen a motiváció! Vagy fogsz egy csajt/pasit, vagy alhatsz a pályaudvaron.

2022. dec. 26. 16:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem szivesen aludnek egy idegennel🙁
2022. dec. 26. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyes a felre állsz. Es megprobalsz tovabb lepni, mert az nem elet h te csak vársz.

Ha te tennel tonkre egy 6 eves kapcsolatot , szerintem az nagy nyomas lenne a közös életetekre nézve.

2022. dec. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!