Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha foglalt a csaj aki tetszik?
Van egy barátnőm aki iránt többet is érzek de az egyik legjobb barátnőmmel jár. Már lassan 6 éve együtt vannak és tökéletes a kapcsolatuk habár néha szoktak panaszkodni. Az egyikőjük egyszer titokban azt mondta nekem h nem bánná ha szakítanának. Én ezek után sajnos bele szerettem a csajába és nem tudom mit tegyek mert nagyon szeretem mindkettőjüket és nem akarom őket elveszíteni, de sajnos már nem tudok csak barátként tekinteni a lányra. Rengeteget beszélünk és néha fura kétes jelzéseket küld felém ami miatt néha azt hiszem van esélyem. Párszor találkoztunk kettesben is mind elég randiszerű volt. Egyszer rá kérdezett mit érzek iránta és én elmondtam amire nem egy egyértelmű kikosarazást kaptam hanem azt h ha xy nem lenne akkor lenne esélyem de így nem helyes. Álljak félre és hagyjam őket békén vagy próbálkozzak még a csajnál? Ti mit tennétek a helyemben?
L\20
12.-re.
Akkor ez legyen a motiváció! Vagy fogsz egy csajt/pasit, vagy alhatsz a pályaudvaron.
Az a helyes a felre állsz. Es megprobalsz tovabb lepni, mert az nem elet h te csak vársz.
Ha te tennel tonkre egy 6 eves kapcsolatot , szerintem az nagy nyomas lenne a közös életetekre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!