Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van abban ràciò,hogy sok férfi olyan nöt/hasonlòt vàlaszt mint az anyja?
Nem feltétlen a külsöségek de az is.
Én sokban hasonlítok pàrom anyujàra ez elöny lehet?
Nekem teljesen más személyiség az esetem, szóval a válasz határozottan nem.
Érdekes, hogy a férfiak vannak folyton leszólva, hogy mamakedvence, meg anyucipicifia, közben meg a nőknél nagyon jellemző, hogy apásak, de érdekes módon ez nem probléma (a hasonlítgatás sem a papához stílusra/anyagilag), viszont a mamakedvence az meg probléma. :D
Úgyhogy ez is egy szép kis kettős mérce amúgy. Ezt csak így zárójelben. Akinek nem inge nem veszi fel, csak az egyoldalú ítélkezés miatt írtam, hogy oda-vissza kell ezeket nézni.
5
Nagyon igaz! Még sosem hallottam azt a kifejezést, hogy "apuci hercegnője". Ja várj, de mégis...
Inkább az a gyakori, hogy vagy direkt hasonlót vagy direkt a szöges ellentétét.
Én például az apám szöges ellentétét kerestem minden partneremben akaratlanul is, annyira rettegtem attól, hogy olyan kapcsolatban kötök ki, mint anyám. A férjem is az anyja teljes ellentétét kereste, sosem jöttem ki az anyjával épp ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!