Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék teltebb lányokkal ismerkedni? 22/F
Figyelt kérdés
Nem ez a mainstream nôideál jelenleg és a date appokon is csak agyonsminkelt nádszálvékony influencer-jelöltekkel akadtam sorra össze. Az egyetemi szakomon is nagyrészt hasonló lányok akadnak. Nem vagyok kizárólagos és csak a külsôre adó de mivel ez az alkat jön be leginkább, így érdekel. :D
Bp 22/F
2022. dec. 14. 19:45
2/12 anonim válasza:
Társkereső appokon vannak ilyen lányok, csak lehet neked nem dobja fel az algoritmus.
5/12 anonim válasza:
Érdekes, hogy a fiatalabb fiuk szeretik inkabb a duci nöket :)
6/12 anonim válasza:
Elég betegnek hangzik, hogy direkt ilyen csajokra utazol!
Erre gerjedsz, a hájra?
7/12 anonim válasza:
3
Miért kell parasztnak lenni? Gondolom, a valóéletben lábtörlő lehetsz.
8/12 anonim válasza:
6
Mert mire kéne? A csontokra? :)
10/12 A kérdező kommentje:
Azért ennyi rosszindulatú kommentre nem számítottam xD
2022. dec. 14. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!