Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két foglalt ember között is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két foglalt ember között is lehet vonzalom? Miből lehet látni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi és egy nő, mindkettő párkapcsolatban él. Ha lenne köztük kémiai vonzalom miből lehetne felismerni? Úgy, hogy egyikük sem küld tudatosan még csak véletlenül sem jeleket.

2022. dec. 14. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudatosan nem küld, mint pl. majd kiesik a szeme a helyéről, vagy nem érint? Okay, de amúgy ez tök mindegy, mert öntudatlanul viszont küldi a jeleket, én észrevettem a szomszéd fiút, aki akkor 20on túl volt, hogy bejon a másik szomszédnőmnek, aki akkor olyan 30-valahany volt.

Én meg 15 éves lehettem...

Anyumnak mondtam is, hogy vagy viszonyuk van vagy lesz és azt mondta sokat tudok, aztán kiderult hogy igazam volt miközben a nőnek családja volt, szeretők voltak sokáig.

Sz'al, aki jól emberismero, vagy helyzetfelismero úgyis levagja egyből mi van.

Elég egy szemkontaktus, vagy mosoly, azt nem tudod kontrollálni bármennyire is szeretnéd...

2022. dec. 14. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Pl a tul sok beszéd. Ha vkik allandoan beszelgetnek es még az idojarásos téma is nekik csupa izgalom, az vonzalom.

Vagy a flörtök.

2022. dec. 14. 19:06
 3/4 anonim válasza:
100%
Tudatosan hanem is tudattalanul igen.Figyeld meg a testtartásukat,a hangszínüket amikor meglátják egymást. Vagy éppen kerülik egymást,de ez a ritkább. Hiszen aki tetszik ahoz még közelebb akarsz kerülni.
2022. dec. 14. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy igen. Főleg, ha mindkettejük kapcsolata legalább 2-3 éves. Sok ilyen sztori van. Ha te vagy az egyik fél, akkor csak érzed, ezért is tetted fel a kérdést. Ha pedig külső szemlélő vagy, akkor figyeld meg, hogy előbb-utóbb egyértelművé válik a vonzalom.

Az a rossz ebben, hogy mindkét fél átkerül egy fantáziavilágba, ha nem jön létre kapcsolat a valóságban, és az egy idő után, ha csak el nem múlik magától elviselhetetlen lesz.

2022. dec. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!