Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két foglalt ember között is lehet vonzalom? Miből lehet látni?
Tudatosan nem küld, mint pl. majd kiesik a szeme a helyéről, vagy nem érint? Okay, de amúgy ez tök mindegy, mert öntudatlanul viszont küldi a jeleket, én észrevettem a szomszéd fiút, aki akkor 20on túl volt, hogy bejon a másik szomszédnőmnek, aki akkor olyan 30-valahany volt.
Én meg 15 éves lehettem...
Anyumnak mondtam is, hogy vagy viszonyuk van vagy lesz és azt mondta sokat tudok, aztán kiderult hogy igazam volt miközben a nőnek családja volt, szeretők voltak sokáig.
Sz'al, aki jól emberismero, vagy helyzetfelismero úgyis levagja egyből mi van.
Elég egy szemkontaktus, vagy mosoly, azt nem tudod kontrollálni bármennyire is szeretnéd...
Pl a tul sok beszéd. Ha vkik allandoan beszelgetnek es még az idojarásos téma is nekik csupa izgalom, az vonzalom.
Vagy a flörtök.
Az a baj, hogy igen. Főleg, ha mindkettejük kapcsolata legalább 2-3 éves. Sok ilyen sztori van. Ha te vagy az egyik fél, akkor csak érzed, ezért is tetted fel a kérdést. Ha pedig külső szemlélő vagy, akkor figyeld meg, hogy előbb-utóbb egyértelművé válik a vonzalom.
Az a rossz ebben, hogy mindkét fél átkerül egy fantáziavilágba, ha nem jön létre kapcsolat a valóságban, és az egy idő után, ha csak el nem múlik magától elviselhetetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!