Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés a szerelmi bánat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a szerelmi bánat?

Figyelt kérdés

Személyfüggő, vagy vannak olyan "részei" amik mindenkinek odatesznek rendesen?

Vagy szerintetek az ember nemétől is függ?

Lehet a nő hónapokig szenved, míg a férfi képes pár napra, hétre rá más nőkkel vigasztalódni?

Ja, tudom sok a kérdés, de kíváncsi vagyok ki hogyan éli át.

2022. dec. 13. 20:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Normális embernél, nemtől függetlenül úgy alakul, ahogy írtad is. "úgy teszel, hogy minden oké".

Persze ez nem így van. Őrlődsz, egyik pillanatban dühöt érzel, másikban szeretetet, vágyat. Repkednek a "ha"-k, elfolytod az érzéseid, ami hatással lehet a munkádra, magánéletedre, társadalomban való részvételedre, és még ezer dolog, ami nem a javadat szolgálja.

Legjobb csillapítási mód, ha valakivel/valakinek kibeszéled magadból. természetesen ezt azzal lenne célszerű megtenni aki miatt létrejött, de az estek túlnyomó részében, a felek, saját önbecsülésüket túlértékelve ezt nem hajlandó megtenni.

Kegyetlen érzések tudnak gomolyogni, és akár hónapokid, évekig, legrosszabb esetben életed végéig is fent állhat az, hogy elkap egy pillanat, és felborul minden ami addig jó volt.

2022. dec. 14. 04:25
 12/28 anonim ***** válasza:
ez csúnya lesz, de engem jobban megviselt a szakítás mint édesanyám halála :/
2022. dec. 15. 13:27
 13/28 A kérdező kommentje:
Huh...
2022. dec. 15. 13:30
 14/28 anonim ***** válasza:
Ki bírtam erős vagyok. F
2022. dec. 15. 13:58
 15/28 A kérdező kommentje:

De nem írtad mit tettél, sirtal, könyörögtel hogy kezdjetek újra, adjon egy esélyt, vagy leittad magad?

Úgy érezted vége az életednek, vagy túl léptél egykettőre? ^^

2022. dec. 15. 14:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

én sz*rrá bőgtem magam férfi létemre. Nem könyörögtem neki soha hogy kezdjük előről. Nagyon sok időt töltöttem az ágyban, nem ettem és nem is ittam. Aztán jött egy ötlet hogy én megölöm magam, nem tettem mert lebeszéltek.

Soha nem voltam még ennyire szerelmes. Nagyon intenzív volt és még mindig tart

Ma már belátom hogy butaság lett volna eldobnom az életem miatta :D de nagyon erősen ki akartam ebből szállni. Nagyon rossz volt az a feszítő és nyomasztó érzés a mellkasomban. A hiányérzetről meg ne is beszéljünk. Durva volt :D

2022. dec. 15. 14:31
 17/28 anonim ***** válasza:
21%
A nők kimeletlen modon szakitanak altalaban .
2022. dec. 15. 14:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Terapiara kell mennem miatta. Megerte azt gondolnom hogy majd o mas lesz. Be is fejeztem a pasikkal :D
2022. dec. 15. 14:53
 19/28 anonim ***** válasza:
85%
Volt már néhányszor, hogy azt hittem tényleg inkább meghalnék. Sírós, szenvedős, sose lesz ilyen többet. Ezek egész fiatalon történtek, amikor inkább a saját ábrándjaimat szerettem. Aztán egyszer felnőtt fejjel szerelmes lettem. Nem a külsőségekbe, nem az elképzeléseimbe, hogy majd milyen lesz ő, ha szépen megváltozik a kedvemért egy két apróságban. Hanem úgy, hogy minden sejtem tiltakozott az ellen, hogy akár csak másként tekintsek rá, mint egy ellenkező neműre. Egyszerűen, csak jó volt vele beszélni, hallgatni, ahogy segít másoknak vagy nekem, ahogy elsimít, megold dolgokat. Ahogy a munkáját végzi, ahogy megoldást keres mindenre. Ahogy más emberekkel kommunikál. Olyan más mint bárki, akit eddig ismertem. Nem tudtam nem szeretni. Őt elveszíteni olyan volt, mintha belőlem hiányozna valami. Oda lett az örök optimizmusom, az életerő, a vidámság belőlem. Mindig olyan életem volt, hogy sosem voltam elégedetlen. Mindig mindenben láttam jó dolgokat. Mindig tele voltam tervekkel. Most pedig nem találom a helyem. Rendezett életem van, nincsenek napi megélhetési gondjaim. Mégsincs semmiféle jövőkép előttem. Nem élvezek igazán semmit és nem látom a jó dolgokat. Elvégzem a munkámat, az itthoni feladataimat. Nagyjából leépítettem az emberi kapcsolataimat. Hazaérve magamra csukom az ajtót és csak meredek magam elé. Úgy telnek el órák, szabadnapok, hétvégék, hogy alig tudom elvégezni a legfontosabb dolgaimat. Mindent halogatok, az utolsó pillanatra hagyok és ha végül belefogok is utálom minden percét. Sokszor ha végig gondolom, hogy mivel töltöttem pl egy hétvégét,alig jön össze egy két órányi értelmes tevékenység. Szoktam programokat csinálni, de minden percét megszenvedem. Hiába kezdek el olvasni, filmet nézni, néhány perc múlva már azt sem tudom, hogy mi történt addig, mert csak meredek magam elé a gondolataimban. A legfárasztóbb mindezt a környezetem előtt rejtegeni. Nem akarok beszélni róla, nem akarok kérdéseket és nem akarok segítséget, sem változást. Egyszerűen csak szeretnék megszűnni létezni. Nem terveztem, hogy öngyilkos leszek,csak valahogy mégis egyre többet jár a fejemben, hogy fölösleges minden további nap az életemben.
2022. dec. 15. 15:10
 20/28 A kérdező kommentje:

Utolsó nagyon sajnálom.

Elhiszem, "tudom" milyen rossz, de hidd el az idő minden sebet begyogyit, lehet nem teljesen, de egy bizonyos idő után túllépsz rajta.

2022. dec. 15. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!