Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én tetszem neki valójában, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tetszem neki valójában, de mégis a barátnőmmel próbál összejönni? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nagyon nagy köztünk a szikra, csomószor viccelődik velem, figyel arra amit mondok stb…egyszer nagyon mélyen elbeszélgettünk. Kb. havonta 2x-3x találkozunk, mert egy nagyobb baráti körünk van. (Tehát azért túl jóban nem vagyunk, csak akkor néha beszélünk.) Kb. 3 hónapja majdnem meg is csókolt egy buli során, de mivel barátnője volt és nagyon részeg volt visszautasítottam. (Ezt így neki nem magxaráztam el hogy emiatt.) A barátnőmet akirő szó van, velem egyszerre (kb. fél éve) ismerte meg. Megint összejött a társaság, és a srác egyre többet beszél a barátnőmmel, múltkor ott volt nála (nem feküdtek le), és a szemem láttára majdnem meg is csókolta a barátnőmet. De közben olyan érzésem volt, hogy inkább velem lenne…lehetséges ez? Lehet, hogy az egykori visszautasításom miatt azt hiszi, hogy nincs nálam esélye?

2022. dec. 12. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

"Az, hogy a ferfiak megijednek a hatarozottsagtol, es attol, hogy erdeklodnek irantuk, az azt jelenti, hogy a szívükben azert megtartjak maguknak a valóban tetsző lanyt? Tehát megijednek ezért kihátrálnak, és inkább “távolról”/plátóian epekednek csak, vagy akkor onnantól már nem is tetszem nekik, hogy határozottan akarok valamit?"

Ezt felejtsd el, ez úgy hülyeség, ahogy van..amit 5 ös mond, az az ő életében szabály, ki tudja, hogy néz ki, és miért futnak el előle.

2022. dec. 13. 07:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is tré az egész helyzet, mert a barátnődről van szó.

Többet ér neked egy pasas, mint ő?

Másodszor az is probléma, hogy nyugodtan lesmárolt volna miközben a csajt fűzi.

Én még azt is kinézem belőle, hogy mást is képes volna megcsókolni, aki vevő rá, nemcsak téged.

Harmadszor egyáltalán ezek szerint nem zavarja, hogy barátnők vagytok, ami egy normális embert gátolna a cselekedeteiben.

Ez a pasas a f@rk@ után megy, értsd ahol kap a leghamarabb.

Helyedben elmondanám a barátnőmnek miféle alak, nem utána áhítoznék...

2022. dec. 14. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ha egy férfi szerelmes az első akadály áll nem adja fel. A másik akkor nem keres mást akivel smárolhat.Főleg ha ti nem is jártok ez azért eléggészemétség tőle plusz abba bele sem gondolsz hogy mikor bnője volt akkor rád akart repülni. Ha komoly lett volna a szándéka feléd akkor nem részegen nyomul rád hanem elmondja őszintén hogy mi a helyzet ergo nem csak megdugni akar mert a bnője megcsalta. Attól mert a bnője megcsaltaés hogy ő így viselkedett ez arról árulkodik hogy ő is olyan.
2022. dec. 29. 00:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én a helyedben inkább mint hogy ezen agyalnék hogy a pasi mit érez stb azon aggodnék nehogy a bnőm bedőljön neki és megemliteném neki hogy vigyázzon vele.
2022. dec. 29. 00:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem azért izgul másra mert te tetszel neki.. :(
2022. dec. 29. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!