Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nagy korkülönbséges kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Macron és a felesége között 25 év van. Macron 17, Brigitte 42 volt amikor összejöttek. Brigitte lánya egy osztályba járt Macronnal. Az idő próbáját kiállta a kapcsolatuk, egyikük sem debil, sikeresek, szépek, láthatóan szép a kapcsolatuk.

Miért van ez az ítélkezés ha egy nő 20-30 évvel idősebb? A melegeket elfogadjuk, az idősebb férfit fiatalabb nővel elfogadjuk, ezt mikor fogjuk?

2022. dec. 9. 21:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%

#8 te nem érted, hogy Macronékban senki nem lát fenyegetést, épp azért, mert rendkívül ritka kivétel és sokak számára elképzelhetetlen, hogy egy 45 éves nő hogy tud 20 éves férfihez vonzódni

ellenben olyan férfit mindenki ismer, aki negyvenes-ötvenesként lecserélte a feleségét egy huszonéves husira, és még hány olyan van, aki titokban fiatalabbakról álmodozik, fiatalokat nézeget, stb.

2022. dec. 9. 23:06
 12/33 anonim ***** válasza:

"biztos meglepődnél ha tudnád, hogy a középkorú nőket a fiúk 80%-a megkergeti. A nagy számok alapján lesz olyan, aki az adott nőbe bele is fog szeretni és viszont. Olyanok is lesznek akik együtt is fognak maradni. És mindenkitől azt hallom, hogy le se tudja rázni a fiatal fiúkat."

"De pont az ítélkezés miatt biztos hogy rengeteg ilyen pár van, csak nem vállalják fel, pedig lehet hogy együtt is élnek csak mondjuk a srác albérlőnek stb van beállítva."

ez csak a te álomvilágodban van így. oké, értjük, hogy nem akarod magad fura különcnek érezni, mert kétszer olyan idős nők jönnek be, mint te magad

2022. dec. 9. 23:08
 13/33 A kérdező kommentje:

#12 ööö nem. Én egy ötvenéves nő vagyok, aki nem tudja levakarni a fiatal srácokat. 46 évesen volt egy 27 éves barátom (3 évig), 49 évesen egy 21. 😀😀😀

De nem értem miért vagy ilyen ingerült.

2022. dec. 9. 23:11
 14/33 anonim ***** válasza:
46%

"a középkorú nőket a fiúk 80%-a megkergeti."

miért dobálózol itt számokkal? ez nem tény, hanem részedről egy szubjektív gondolat, amit semmilyen kutatás nem támaszt alá.

40 elmúltam, soha nem kezdett ki velem fiatalabb, csak idősebb.

2022. dec. 9. 23:11
 15/33 anonim ***** válasza:
48%

kérdező, 3 évig tartott,az lófax!

enyhén vagy nagyképű, h. nem tudod levakarni őket, sztem mászol rájuk te is ezerrel.

2022. dec. 9. 23:12
 16/33 A kérdező kommentje:

#15 veled befejeztem a társalgást, agresszív vagy és személyeskedsz.

#14 te kivétel vagy.

2022. dec. 9. 23:15
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Én azért tartom gáznak Macronék kapcsolatát, mert Macron tini volt, a nő meg a tanárnője. Tanárnak diákkal összejönni nem etikus, és nem is értem, hogy támad fel a vonzalom ilyen esetben, ennyire fiatal fiú iránt.

Ha öt évvel később találkoznak, az már nem probléma, a 22-47 szokatlan ugyan, de felnőtt emberek és nincs köztük tanár-diák kapcsolat.

Szerintem egyébként az emberek jobban elítélik, ha a pasi idősebb 30 évvel, mert mindenki rögtön arra gondol, hogy biztos uralkodni akar a párja felett, vagy a családját hagyta el egy fiatal sunáért. Ahol meg a nő idősebb ennyivel, azt jobban elnézik, mert ellenszegül a társadalmi elvárásnak. De összességében szerintem nem túl egészséges az ilyen, akármelyikük az idősebb.

2022. dec. 9. 23:27
 18/33 anonim ***** válasza:

"40 elmúltam, soha nem kezdett ki velem fiatalabb, csak idősebb."

ne haragudj, de valószínűleg nem vagy egy matyóhímzés...

2022. dec. 9. 23:27
 19/33 A kérdező kommentje:

#17 szerintem személyiségfüggő....

Abban igazat adok hogy 17 évesen a tanárnőjével, az tényleg gyerek. De végülis jól végződött, igazolta őket az idő. Ilyen is van....

Mi a beteg kapcsolat? Szerintem nem életkorfüggő. A bántalmazó, függő kapcsolatok betegek szerintem, a korkülönbség ellenére is megtalálhatják egymásban a lelki társukat...

2022. dec. 9. 23:39
 20/33 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, hogy a férfiak milyen gyűlölettel tudnak erről beszélni. Féltékenyek.
2022. dec. 9. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!