Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos egy férfi hangja?
Figyelt kérdés
Fontos hogy egy férfinak szimpatikus, esetleg szexi hangja legyen?2022. dec. 1. 13:31
1/21 anonim válasza:
Ha vonzó hangja van az plusz, ha furcsa/taszító akkor minusz pont. De nem hiszem hogy ez döntő szempont lenne (bár biztos van akinél az)
2/21 anonim válasza:
Nem vagyok megszólítva, szóval bocs az offért, de férfiként pl nekem eléggé számít, milyen egy nő hangja. Van, ami már a massanger hangüzenetben taszító. Nem mondom, hogy csak ez számít, nyilván csomó minden felülírja, de azért lelombozó tud lenni, ha pl. beszédhibás vagy szimplán idegesítően nyivákol (sry, erre ez a kifejezés pontos)
3/21 anonim válasza:
Igen. Fontos hogy a hangja is megnyerő legyen számomra, de pluszt nem ad. Engem speciel a hideg kiráz a feminin hangtól, tehát hiába néz ki jól a pasi, ha olyan a hangja ami taszít akkor abból nem lesz semmi.
4/21 anonim válasza:
Nekem nagyoj az. De nem ez alapján válogatok.
Azaz ha epp olyanba szeretek bele, akinek semmiféle egyedi hangja nincs vagy unalmas akármilyen a hangja így jártam, attol még szeretem.
Most másom van a mostani párommal minimálisan rekedtes.
6/21 anonim válasza:
*mákom van a mostanival. Ha csak felhív is nedvesedem a hangjátol:D
7/21 anonim válasza:
6. Köszönjük, hogy virtuálisan letoltad a bugyidat itt az internet népe előtt.
8/21 anonim válasza:
Imádom a mély, erőteljes férfihangot. Önmagában nyilván kevés, de nagyon nagy plusz pont.
9/21 anonim válasza:
a gerince fontosabb, hogy egyenes legyen, érted...
lehet valakinek rádióbarát hangja, ha a gerinctelen...
10/21 anonim válasza:
Attól függ milyen a hangja, ha Alvin és mókusok fajta akkor vagy nevetnek rajta (előtte nem, de lehet kitorne belőlem), lehet aranyosnak tartanám, de ennyi.
Viszont a nagyon mély hang sem tetszik, olyan arany-közép út nálam a nyertes.
Persze nem a hang a legfontosabb, de nyom a latban eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!