Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így nem fog sikerülni?
Szóval most lehet hülyének fogtok nézni de találkoztam valakivel akivel 4 éve is találkoztam és ugyanazt éreztem mint most de egy idő után elmúlt, azt éreztem hogy együtt akarok lenni vele, 16 voltam akkor most viszont 20, és egy kis idő múlva elmúlt ez az érzés, most viszont megint előjött mert újra megláttam öt, de nem szeretnék még vele össze jönni mert úgy érzem nem vagyok még azon a szinten amin szeretnék lenni mikor vele vagyok ezért várok egy pár évet, de anyukám mindig azt mondja hogy az ilyen előre megtervezett dolgok soha nem jönnek össze, lehet tényleg hogy mivel nem volt spontán a dolog az én részemről furán jönne ki? Mármint te hogy reagálnál ha valaki már több éve érzéseket táplálna irántad de nem csinált semmit, nem jönne ki így mintha dilis lennék?
Van hogy azon gondolkodom mit csinálnak együtt meg ilyesmi.
Népszerű a nők körében van is egy fia, és volt is azóta barátnője de nem aggaszt mivel tudom hogyha együtt kell lennünk és van egy ilyen érzésem akkor együtt leszünk.
Mit gondoltok?
#3 Sajnos erre én sem tudom a választ őszintén de meg akarom próbálni
#4 Lehet én írtam félre mert hajnal 4kor írtam a kérdést, nem így közeledett mert az nagyon erős túlzás, de hogy mondjam tudom hogy nem utasítana vissza, de szerintem 13 korkülönbség egyáltalán nem sok
Szerintem nem fog működni, mert előbb utóbb az lesz a gond, hogy második vagy a gyereke után.
Nézz körül itt, akik kérdést tesznek fel, hogy mit tegyenek az irigysegukkel, feltekenysegukkel, mert a második helyen vannak, vagy a férfi nem akarja őket feleségül venni...
Köszönöm a választ mindenkinek,
#9 A fia nem vele lakik de egyébként sem zavar hogy van gyereke én nagy családban nőttem fel és tudom hogy nem lenne ezzel baj még ha ott lakna sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!