Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj az hogy varok az igaz szerelemre es nem erdekel ez az egesz szerelem dolog?
Mar a lelkembe beszelik hogy en nem vagyok nornalis amiert 23 evesen nem volt kapcsolatom, es hogy velem baj van, nem egyszer szamon voltam kerve hogy mire fel varok en az igazira meg miert nem jovok ossze valakivel.
Kellemetlenul erzem magam a csaladom elott mert mindenkinek van valakije csak nekem nincs, es persze en ezert hulye vagyok, nem vagyok normalis,azt kerdezik mi lesz velem, meg hogy miert nem megyek mar ferjhez. Nem tulzok, erzem es ki is mondjak ezeket. De ez teny hogy engem semmibe neznek emiatt otthon.
Engem teljesen nem erdekel a szerelem tema, jol vagyok egyedul is,nem erdekel az sem ha sosem lesz senkim. Erzekeny lelku vagyok nekem egyebkent sem valoak az erzelmek.
Varok ameddig kell ha sosem leszek szerelmes az se erdekel.
A csaladom ezt nem fogadja el, a szemukben en nem vagyok normalis e miatt. Nagyon zavar mar ez a dolog, es az is megfordult a fejemben hogy megszakitom veluk a kapcsolatot mert tonkre teszik az eletem.
Tenyleg nem vagyok normalis mert nem erdekel a szerelem es nem szorulok egy ferfire ahhoz hogy eletben maradjak?
Azt még hozzateszem hogy keltette mar fel egy ferfi a figyelmem, vele el tudtam volna magam kepzelni, de vegul nem jottunk ossze.
De persze ezt nem mondtam el a csaladomnak, igy még egy ok hogy hulye legyek. Szerintem azt hiszik soha nem is csokoloztam, meg fiukkal szoba sem tudok allni. Es ez zavar a legjobban hogy egy teljes mertekben szent lanynak hisznek
Tapasztalat nélkül honnan fogod tudni, hogy mégis melyik az “igaz szerelem”?
Elárulom, én minden korábbi paromrol azt hittem, vele fogom leélni az életemet. Aztán most, hogy a valóban igaz szerelmemmel vagyok tudom csak, hogy egy kapcsolatnak milyennek is kell igazán lennie. Tapasztalat nélkül könnyen beleragadhattam volna egy ehhez képest semmilyen kapcsolatba, amit aztán életem végéig bántam volna.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!