Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert baj az hogy varok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj az hogy varok az igaz szerelemre es nem erdekel ez az egesz szerelem dolog?

Figyelt kérdés

Mar a lelkembe beszelik hogy en nem vagyok nornalis amiert 23 evesen nem volt kapcsolatom, es hogy velem baj van, nem egyszer szamon voltam kerve hogy mire fel varok en az igazira meg miert nem jovok ossze valakivel.

Kellemetlenul erzem magam a csaladom elott mert mindenkinek van valakije csak nekem nincs, es persze en ezert hulye vagyok, nem vagyok normalis,azt kerdezik mi lesz velem, meg hogy miert nem megyek mar ferjhez. Nem tulzok, erzem es ki is mondjak ezeket. De ez teny hogy engem semmibe neznek emiatt otthon.

Engem teljesen nem erdekel a szerelem tema, jol vagyok egyedul is,nem erdekel az sem ha sosem lesz senkim. Erzekeny lelku vagyok nekem egyebkent sem valoak az erzelmek.

Varok ameddig kell ha sosem leszek szerelmes az se erdekel.

A csaladom ezt nem fogadja el, a szemukben en nem vagyok normalis e miatt. Nagyon zavar mar ez a dolog, es az is megfordult a fejemben hogy megszakitom veluk a kapcsolatot mert tonkre teszik az eletem.

Tenyleg nem vagyok normalis mert nem erdekel a szerelem es nem szorulok egy ferfire ahhoz hogy eletben maradjak?

2022. nov. 28. 20:44
A kérdező szavazást indított:
Semmi baj nincs a gondolkodasommal
Igaza van a csaladomnak, jogosan mondjak hogy baj van velem
9 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Mindent egyedul intezek el , ezert is hulye vagyok, ok meg mindent csak ugy tudnak ha mellettuk van egy ferfi. Neha viccesnek talalom ezt az egeszet , kinomban nevetek mar de akkor is faj.
2022. nov. 28. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ne hagyd hogy bantsanak. Amugy jo otlet egy idore negszakitani a kapcsolatot hatha tanulnak belole.
2022. nov. 28. 20:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Azt még hozzateszem hogy keltette mar fel egy ferfi a figyelmem, vele el tudtam volna magam kepzelni, de vegul nem jottunk ossze.

De persze ezt nem mondtam el a csaladomnak, igy még egy ok hogy hulye legyek. Szerintem azt hiszik soha nem is csokoloztam, meg fiukkal szoba sem tudok allni. Es ez zavar a legjobban hogy egy teljes mertekben szent lanynak hisznek

2022. nov. 28. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te dolgod, a te életed és úgy éled, ahogy szeretnéd. Persze lehet véleményük és jó szándékkal tanácsot is adhatnak, de a leírásodból úgy érzem, hogy nem erről van szó, hanem piszkálnak vele és kb. számon kérnek, hogy miért nincs már barátod. Lehet magadtól is változni fog a véleményed idővel, lehet nem, ez akkor is a te dolgod. Mondtad már nekik, hogy ezt ne csinálják, mert ettől nem lesz hamarabb kapcsolatod és csak rossul érzed magad miattuk?
2022. nov. 28. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Mar az is volt az eszembe, hogy amikor elkezdenek engem bantani , en is elkezdek ordibalni es elmondom hogy attol mert nem hoztam a csaladi hazba egy ferfit sem, nem vagyok egy szentlelek..vagy nem tudom mar hogy mit kene tennem
2022. nov. 28. 20:54
 6/9 A kérdező kommentje:
4. Soha nem mondok ra semmit, mert nagyon nagyon kellemetlen ez az egesz. En nem ertem hogy tudnak olyan dolgokat kimondani amiket mondanak nekem.
2022. nov. 28. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:
A testvereimet azert mert van baratjuk nyiltan,ugy kezelik oket mintha orvosi diplomajuk lenne es buszke rajuk a csalad azert mert fiuznak. Engem meg azert neznek le mert nem. Olyat is mondtak mar nekem, hogy en biztos feltekeny vagyok a testvereimre amiert van baratjuk.
2022. nov. 28. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván a idióta a családod, de elmennék kamu barátnak egy karácsonyi vacsorára, szerintem életem sztorija lenne.
2022. nov. 28. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalat nélkül honnan fogod tudni, hogy mégis melyik az “igaz szerelem”?

Elárulom, én minden korábbi paromrol azt hittem, vele fogom leélni az életemet. Aztán most, hogy a valóban igaz szerelmemmel vagyok tudom csak, hogy egy kapcsolatnak milyennek is kell igazán lennie. Tapasztalat nélkül könnyen beleragadhattam volna egy ehhez képest semmilyen kapcsolatba, amit aztán életem végéig bántam volna.

24N

2022. nov. 29. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!