Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El fog múlni a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog múlni a szerelem függőség, vagy ez örök probléma lesz?

Figyelt kérdés
Eddig két komoly kapcsolatom volt, az első átmenet olyan barátságba, ahol minden volt csak az ,,extrák" nem. Évekig jóformán a nincs ló jó a szamár is lelkisegély voltam :/ (én végig totál szerelmes voltam belé) Majd most volt egy kaland, amiből barátság extrákkal lett, majd a lány egyre többet akart. Megprobáltam elzárkozni, mert nem akartam megint koppant, de végül belezugtam, és eszméletlen jó volt. Most hirtelen a semmiből vége lett és eszméletlen ürességget érzek.... nem a szex hiányzik, hanem a kapcsolat, a beszélgetések, ahogy a napom jó részét rá gondolva töltöttem. Most rendesen félek, hogy tudok-e majd valaha olyan párkapcsolatot kialakitani, ahol nem leszek teljesen függője a lánynak :/
2022. nov. 27. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:
64%
Járj gyakrabban társaságba, merülj el a hobbijaidban. Ha rendben vagy önmagaddal és szerelem nélkül is boldog tudsz lenni, akkor van igazi esélyed arra, hogy tartós és tartósan egészséges, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatod legyen. Én ezt így látom. Magamon is és a környezetemben mindenkire igaz ez. Azok vannak jó kapcsolatban, akik szingliként is boldogok voltak.
2022. nov. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!