Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkerdezte az interjun hogy hivhat e engem, komolyan gondolta vagy csak viccelt vajon?
Interjun voltam egy kozvetitonel, 2 felvetelizteto volt. A tajekoztaton 2x ram kacsintott ott nagyon sokan voltunk egy teremben. Aztan egyesevel be ment mindenki az interjura.
Amikor be mentem a ferfi mosolygott es megkerdezte orulok e hogy hozza kerultem, aztan elkerte a szamom es kerdezte hogy "mikor hivhatnak a kollegaim?" ,valaszoltam es erre melyen a szemembe nezett es azt kerdezte "es en is hivhatlak?"
Erre zavarba jottem es elkezdtem keresni a szemelyim a taskamban , nem valaszoltam csak mosolyogtam ,vart egy kicsit es azt mondta "akkor ezt nemet jelent" .
Aztan nem is volt mar kedves, elotte azt is megkerdezte hogy hogy vagyok, mosolygott, es eszrevettem hogy nagyon nezte a kezeim. Ugy ereztem tetszem neki.
De miutan nem valaszoltam arra hogy hivhat e, mar nem volt kedves.
Nem tudom hogy viccelt e es alapbol ilyen flortolgetos tipus, de en azert nem valaszoltam mert azt hittem viccel. Egyebkent nekem is tetszett.
A tortenet alapjan szerintetek viccelt hogy hivhat e vagy ismerkedesi szandekbol kerdezte?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!