Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megkerdezte az interjun hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdezte az interjun hogy hivhat e engem, komolyan gondolta vagy csak viccelt vajon?

Figyelt kérdés

Interjun voltam egy kozvetitonel, 2 felvetelizteto volt. A tajekoztaton 2x ram kacsintott ott nagyon sokan voltunk egy teremben. Aztan egyesevel be ment mindenki az interjura.

Amikor be mentem a ferfi mosolygott es megkerdezte orulok e hogy hozza kerultem, aztan elkerte a szamom es kerdezte hogy "mikor hivhatnak a kollegaim?" ,valaszoltam es erre melyen a szemembe nezett es azt kerdezte "es en is hivhatlak?"

Erre zavarba jottem es elkezdtem keresni a szemelyim a taskamban , nem valaszoltam csak mosolyogtam ,vart egy kicsit es azt mondta "akkor ezt nemet jelent" .

Aztan nem is volt mar kedves, elotte azt is megkerdezte hogy hogy vagyok, mosolygott, es eszrevettem hogy nagyon nezte a kezeim. Ugy ereztem tetszem neki.

De miutan nem valaszoltam arra hogy hivhat e, mar nem volt kedves.

Nem tudom hogy viccelt e es alapbol ilyen flortolgetos tipus, de en azert nem valaszoltam mert azt hittem viccel. Egyebkent nekem is tetszett.

A tortenet alapjan szerintetek viccelt hogy hivhat e vagy ismerkedesi szandekbol kerdezte?

2022. nov. 24. 14:57
A kérdező szavazást indított:
Viccelt
Komolyan gondolta hogy hivhat e
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Meg akart dugni csak
2022. nov. 24. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy igazi görény. Naív lányokat akar megdugni, kihasználva, hogy nelemennek, hátha megkapják az állást. Keresnék másik munkahelyet.
2022. nov. 24. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen közvetítő cég ez, ahol ilyet megtehetnek? Ez már konkrétan majdnem súrolja a zaklatás határát, ha nem egyenesen már az is! Elég nyilvánvaló, hogy hogyan tervezte egyengetni a karriered - a ágyban!
2022. nov. 24. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!