Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nyelvvizsgával szóba állnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelvvizsgával szóba állnátok olyannal párkapcsolat céljából, aki képtelen megtanulni angolul?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 13:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Miert ne allnek? Olyan hulyesegeket tudtok kerdezni
2022. nov. 23. 13:51
 2/30 anonim ***** válasza:
22%
...na ja, de ha helyette pl. tudsz oroszul, kínaiul, szuahéli nyelven az "nájsz".
2022. nov. 23. 13:57
 3/30 anonim ***** válasza:
43%
Én nem. Nekem ez az egyetlen furcsa "elvárásom" van. De inkább keresek angol anyanyelvű férfit, nem fogok ezzel terhelni mást, az én dilim.
2022. nov. 23. 14:00
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Felsőfokú ny.vizsgám van, a párom meg diszlexiás ezért nem tanult idegen nyelvet, nem igazán értem hogy ez miért szempont.
2022. nov. 23. 14:01
 5/30 anonim ***** válasza:
97%
Több olyan exem is volt, akik nem beszéltek angolul. Zavaró, nem az, de simán lehet vele együttélni, ha egyébként minden más stimmel, akkor nem szakítóok. De azért preferálom az angolul (is) beszélő jelölteket, na.
2022. nov. 23. 14:02
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne állnék? A bátyám is képtelen idegen nyelveket megtanulni, egyszerűen nincs nyelvérzéke. Mégis egy tök normális ember és sosem volt gondja a párkereséssel. Nem ezen múlik. Neki nem megy, nekem meg két nyelvvizsgám is van. Mindenki másban tehetséges.
2022. nov. 23. 14:05
 7/30 A kérdező kommentje:

6

de ez nemcsak a papírról szól, az ugye megvan?

ha vki nem beszél jól nyelveket, az nem tud úgy elhelyezkedni sem, mint nyelvtudással tudna, ami azt jelenti, h. a fizuja is alacsonyabb lesz...

2022. nov. 23. 14:12
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

Szakterülettől függ.

(#4)

2022. nov. 23. 14:14
 9/30 anonim ***** válasza:
96%

"de ez nemcsak a papírról szól, az ugye megvan?"

Ha már ilyen lekezelő stílusban írsz, akkor átvoltok én is erre oké?

Tudtad értelmezni amit írtam? A bátyám KÉPTELEN megtanulni idegen nyelvet = nem beszél idegen nyelvet, maximum szavakat meg alap mondatokat, azt is szörnyű kiejtéssel. A fizetése ennek milliós, mert villamosmérnök, és a nyelvtudása nélkül is hívják külföldre mert rajzolni és számolni jól tud. A két dolog nem függ össze. #6-os voltam.

2022. nov. 23. 14:16
 10/30 A kérdező kommentje:

8

mondjuk diplomás, de nincs nyelvvizsgája, amnesztiával kapta meg a diplomáját, mégsem tud diplomás állásban elhelyezkedni olyan státuszban, mint angollal tudna...

2022. nov. 23. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!