Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a szerelmet utólag megtagadja/letagadja, az simán gerinctelen, vagy ezzel az (ön)csalással próbál a tré kapcsolatában maradni?
olyan szitukra célzok, amikor a ffi kapcsolatban él, de baráti kapcsolatot ápol egy másik nővel, ez a barátság aztán kölcsönösen átfordul, más színezetet kap.
felismeri a ffi. hogy érez vmit a nő meg ő is, ezért sietve lezárja a kapcsolatot, de előtte még beszél az érzéseiről, és kiderül, hogy küzd ellenük, ezért is zárja le.
majd pár hónap elteltével, mikor újra összefutnak, azt mondja ennek a másik nőnek, hogy csak félreértés volt, ő sosem érzett iránta semmit... holott írásos nyoma is vannak, hogy hetekkel ezelőtt pont az ellenkezőjét mondta.
az ilyen tapló simán, vagy maga előtt is próbálja elhazudni, letagadni az érzéseit, és gázlángozik, a nőt próbálja beállítani kvázi hülyének, hogy ő látott bele ebbe többet?
31
nagyon vicces, amiket írsz, annak fényében, h. egyszer volt egy olyan mondata, h. őt nem érdekli a szex, máskor meg azt mondta, h. az őszinte szeretetről sohasem derülhet ki, h. felesleges.
33
ha te vkit be akarsz cserkészni, közlöd vele, h. számodra nem fontos a szex?
34:
Érzelmileg is lehet "használni" bárkit. Ha ő az érzelmi dolgokat nem kapja meg otthon, akkor lehet hogy azt kereste nálad. Ilyen esetben "nem fontos a szex" csak érzelmileg vagy kihasználva.
35
végre egy értelmes válasz, pontosan ezt érzem.
ő vmit megkapott tőlem, amit otthon nem.
és igen, kihasználva érzem magam.
35
és te ezt az illető tudtára adnád, h. úgy érzed, kihasznált, és hogy szemét dolognak tartod, h. letagadta a saját, korábban bevallott érzéseit?
38
ha te vkitől szexet akarsz, akkor mondod neki, h. téged nem érdekel a szex?
van családja, hiába van esetleg oda értem.
Szerintem felesleges a tudtára adni bármit is
Ha veled akarna lenni veled lenne...
Minden más csak kifogás
Az hogy te elmondod neki sérelmeid nem hiszem hogy barmin is változtatna
Max mondana 1-2 kedves szót amivel ápolja majd a lelked aztán továbbra is levagy sz.arva
Én is simán írtam anno annak akit beakartam cserkészni hogy szeretem stb stb ha láttam hogy rá ezzel tudok hatni
Ez esetben is egyébként mint minden másban sose azt nézd mit mond, hanem hogy mit tesz érted
Hiába "szeret" ha közben nincs veled, nem tesz semmit érte/ érted
Ezek csak üres szavak , hazugság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!