Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Sosem voltam szerelmes korábban. Sosem volt se kamaszkoromban se huszonéves koromban párom. Idén tavasz elején spontán megismertem egy nőt akibe szerelmes lettem.
Mindennap rágondolok, ragaszkodok hozzá, szomorú vagyok ha nem találkozunk 2 napig és stb. Viszont boldog vagyok amikor együtt vagyunk.
Olyan mintha lelkitársam is lenne, és egy kis 'anyai' szeretet is ad nekem, mivel nálam 13 évvel idősebb.
De nagyon jó vele.
Viszont még nem volt vele szex meg semmi mert én félek, és nemn tudom hogy csináljak meg üyge még szűz vagyok.
A másik meg állandóan srácokról beszél mindig ez a nő, hogy egyik nagyon jó ismerőse ide meg oda elhivta, meg vezető beosztásban dolgozik mint ügyvezető és stb. ÉS akkor hivta őt ez a srác wellnesbe meg ilyenek.
Tehát mindig srácokról beszél, meg sok férfi haverja van, de egyedül lakik van saját lakása is de gyereke az nincs.
A lényeg az hogy én nagyon szeretem őt, voltunk már moziban is sokszor meg minden.
De másik részről meg mivan ha csak játszik velem, és ő minden férfival vagy sok férfival ezt csinálja még rjtam kivul? Mert azért az gyabús hogy ilyen 36-40 év körül férfiakkal is együtt van mint "haverság" az ő szavából idézzek, de ezek a pasik mind ilyen nagy ügyvezető milliomos férfiak. És nem tudom mit csináljak, mert ő is mondta hogy kedvel meg szeret engem, meg felszokott hivni, meg mozizunk meg minden de nekem nincsenek barátaim, és nagyon ragaszkodó lettem vele, tehát ragaszkodó hozzá és nagyon erő érzelmeket vált ki belőlem, de nem tudom hogy igy hogy sok férfi barátja meg ismerőse van hogy játszik csak velem vagy valóban komoylan gondolja azt amit mond nekem.
30/F a nő akiről szó van meg 43 éves.
"játszik csak velem"
Mit játszana? Mozisat?
Hát persze, hogy megy másokkal ide-oda. Nő. Gondolom, férfit akar.
"valóban komoylan gondolja azt amit mond nekem"
Mit mond neked?
Lehet, hogy azt várja, hogy kezdeményezz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!