Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről a kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a kijelentésről? Sértő?

Figyelt kérdés
Az exeimet is ugyanannyira szerettem, mint téged. Ők is ugyanolyan fontosak voltak, nem tudok különbséget tenni. Ti hogy vagytok ezzel, tudtok különbséget tenni?
2022. nov. 21. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Most mit mondjon?
2022. nov. 21. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne tudnék, a férjemet jobban szeretem, mint az előző kettőt együtt.

Amúgy szerintem ilyen kérdést nem szabad feltenni, ha nem vagy kész a számodra rossz válaszra.

2022. nov. 21. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Őszinte. Én a kezdeti rózsaszín ködös szerelemben nem igazán tudok különbséget tenni, mondjuk nem is akarok, minek? Mire jó ez? A különbség az, hogy míg a korábbi kapcsolataimban nem lépett sokkal mélyebb szintre a szerelem, a mostaniban igen és sokkal hosszabb, jobb kapcsolat lett belőle mint korábban bármelyikből. Ettől még az exeimet is szerettem, ha nem szerettem volna őket akkor nem lettem volna velük. Szerintem is hülyeség ilyet kérdezni, nettó önsorsrontás.
2022. nov. 21. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Sértő.
2022. nov. 21. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Én egyszer a férjemet kérdeztem erről. Az előző kapcsolatban még benne volt amikor ismerkedtünk és nagyon nehezen zárta azt le. Sokáig rágtam magamat, hogy velem csak megelégedve van és még mindig őt szereti? Egyszerűen tudnom kellett, mert ennek tudatában akartam dönteni arról, hogy vele meg e tudok állapodni. Ha neki csak egy állomás vagyok, nem baj, de tudni szeretném. Aztán ő akkor azt mondta nekem, hogy nagyon szerette az előző nőt, de másképp. Másképp szerette őt és másképp szeret engem. Úgy gondolom, hogy engem jobban szeret, mivel azzal a nővel 10 év alatt nem állapodott meg, egy közös kutyájuk se volt. Engem elvett és nemrég született meg a kisbabánk, akit terveztünk, tehát nem ilyen becsúszott dolog volt. Én akkor egyszer kérdeztem, ő válaszolt, azóta nem forszírozom ezt. Az a múlt, én pedig a jelen vagyok. Ez számít.
2022. nov. 21. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Én megértem, hogy rosszul esik, de hülye kérdés. Persze éppen aktuálisan azt érzi az ember általában, hogy a jelenlegi párod sokkal jobban szereted mint az előzőt, de amikor az előző pároddal voltál akkor ugyan ezt érezted. Szóval van realitás alapja annak amit mondott, de igazából nincs mérhető skála a szeretetre. Vannak kérdések amiket nem szabad feltenni, ha nem akarunk fájdalmat.
2022. nov. 21. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sértő, de ez azért általában így van jó esetben. Nekem pl.az se tetszene, ha azt mondaná, egyik exét se szerette, mindet csak kihasználta. Azt gondolnám, köszi, de ilyen emberre nincs szükségem, akkor se, ha engem véletlenül tényleg szeret. Szóval, ha nem ez a helyzet, akkor igen, ha nem is mindnél, de lesz olyan exe, akit annyira szeretett valamikor, mint most engem. Ezért fel se tennék soha ilyen kérdést. Minek gyártsak magamnak problémát, ha nincs? Majd lesz úgyis 😂
2022. nov. 21. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A saját érdekedben ne kérdezz ilyent. Nyilván aze xeibe is szerelmes volt. És sokkal jobb ez a rekació, mintha elkezdené szidni őket.
2022. nov. 21. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Sértő. Akkor inkább ne mondjon semmit. Te meg ne kérdezz olyat, amire nem akarod hallani a választ.

Az egyetlen válasz, amit valaha hallani akartam a férjemtől érkezett, hogy én nőt még így nem szerettem. Illetve nem válasz volt, csak kijelentés.

Ezen felül szerintem nem kell ezt feszegetni, mert minek.

2022. nov. 21. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
30%
Uhh... Hát az egy dolog hogy ezt kimondja, hatalmas bunkó, sértő. De így érezni... Szakító ok. Számomra fontos, hogy a párommal egymást szeressük a legjobban. Hogy tudjon különbséget tenni. Igenis van ilyen. Ilyet keressen mindenki!
2022. nov. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!