Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mint gondoltok erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint gondoltok erről az ismerkedéssel kapcsolatos tanmeséről?

Figyelt kérdés

A fiatalembernek megjelenik a kívánságteljesítő sárkány, aki kér tőle:

- Azt kívánom, hogy én legyek az egyik legjobb ismerkedő a világon! Szeretnék nőkkel randizni, és kiválasztani azt az egyet, akivel végül boldog lehetek - mondja a fiatalember.

- Erősebbé tehetlek, mint amilyen most vagy - szólt a sárkány - de a benned rejlő potenciál fölé nem emelhetlek.

- Tehát akkor nem lehetséges - mondta szomorúan a fiatalember...

- Nem. - felelt a sárkány - azonban...

- Tessék? - a fiú szeme felcsillant.

- Megtehetem, hogy azt az időt, amit a magad fejlesztésével tölthetnél el, egybesűrítem most azonnal, ezzel pedig te lehetsz a legjobb: magasabb önbizalom, jobb külső, tapasztaltok... Mindent megkapsz azonnal. Ennek azonban ára van, mindössze 3 éved marad az életedből. Elfogadod az ajánlatot?

Ha te lennél a fiatalember helyében, mit tennél?

2022. nov. 15. 08:05
A kérdező szavazást indított:
Elfogadnám a sárkány ajánlatát. Azonnal kell a hatalom.
Megörülnék, hogy van bennem lehetőség, és éjjel-nappal fejleszteném magam.
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Olyan opció miért nincs hogy ez egy nettó baromság?!
2022. nov. 15. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Megfogalmazhattad volna ezt kevésbé hülyén is. 3 jó évért nem dobnék el kitudja mennyi jó évet, még ha azért meg is kell szenvedni egy kicsit.

De azért megértem azokat is, akik valahogy a rövidebb utat választanák / választják (pl. szteroidok, ha csak a külsőről van szó), mert az életminőség fontosabb a hosszánál.

2022. nov. 15. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a bugyuta agyszüleményt olyasvalaki találta ki, akinek fingja sincs, mit jelent, ha valaki megtudja, hogy meg vannak számlálva a napjai. Hogy mi játszódik le egy emberben ilyenkor, kívánom, hogy sohase tudjátok meg!
2022. nov. 15. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha jobban belegondolsz, reális amit írtam: az emberek ugyanis nem akarják vállalni a fejlődéssel járó nehézségeket, vagy szenvedéseket. Aki el is kezdi a fejlődést, az gyakran abba hagyja, mert túl nehéz. Fáj neki. Nem bírja, stb. Az, hogy a 3 évért cserébe amolyan császárként élhet, hogy a kisujját sem kell mozdítani, és mindene megvan, bizonyos embereknek kívánatos opció is lehet. Ha nem vág bele a munkába, és amúgy is boldogtalanul élné le az életét emiatt, akkor az, hogy lehet pár jó éve, az ő szemszögéből megfontolandó.

Még valami:

Ez a tanmese, ami tőlem származik, Dragon Ball Super manga 69-71. fejezetének átdolgozása, azt vettem alapul. Ott is előjön a 3 éves alku, csak másért cserébe.

2022. nov. 15. 09:49
 5/6 Kóboráramszelidítő ***** válasza:

Mindenképpen a lépcsőt járnám (járom), a lift nem opció. És így nem cserélnék azokkal most, akik lifttel mentek anno :)

Olvasd el az élethez készült "USER MANUALT", annak pedig a "PÉLDABESZÉDEK" és a "BÖLCSESSÉG KÖNYVE" részeit. Ha nem ismered, le fog esni az állad ezen részektől!

2022. nov. 28. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Egy mesekonyvet user manualnak nevezni vicces, hehe.
2022. nov. 29. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!