Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alkoholistával meddig érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkoholistával meddig érdemes együtt élni? Mikor jön el az a pont, hogy vége és nincs tovább?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 15:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

9 én nem iszok, és nem támadásnak szántam

Csak azt akartam mondani hogy ha tartósan benne maradsz ebben az állapotban az ugyanannyira ártalmas mintha innál

2022. nov. 14. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Nem is értem a kérdést. Jelenlegi helyzetben érdemes vele maradni? Mégis mire várnál, mi történik x idő után, mi az a pont, amikortól már nem érdemes?
2022. nov. 14. 15:56
 13/23 anonim ***** válasza:
12%
Lehet csak azért iszik szerencsétlen mert a kérdező kiállhatatlan
2022. nov. 14. 16:01
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
13. Akkor pláne mindenki jól jár, ha békén hagyják egymást.
2022. nov. 14. 16:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt jo pasi lehet aki ennyit iszik.. az arcon a boron meglatszik aki sokat vedel..
2022. nov. 14. 18:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ossze se kerultem volna vele

Ennyi pia utan meg allni is tud.

Kidobnam mint a macskat sz@rni.

2022. nov. 16. 02:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a szerelem, amiért az alkoholt leteszi. Ha ő nem érzi szükségét, te hiába próbálnál segíteni. 😞 Csak magad teszed tönkre.
2022. nov. 16. 09:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha Igaz, hogy ennyit iszik, akkor ez nem egy ember, hanem egy állat.

Azt sem hiszem, hogy dolgozik. Azt igen, hogy saját hányásában hempereg, beszarva, behúgyozva minden nap.

2022. nov. 16. 09:49
 19/23 anonim ***** válasza:
48%

16/18 hát egy igazi férfi meg sem érzi ezt a mennyiséget.

Azért mert ti gyengék vagytok nem kéne mást állatozni

A mai 30 kilós divatb.zi fiukákat meg nem kéne férfinak nevezni

2022. nov. 16. 11:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy nem tudom vannak e gyerekeitek. Ez amit leírtál alkoholizmus.

Én csak azt tudom hogy az én apám az. 29 éves vagyok abból nagyjából 23-at éltem vele aztán anya elvált tőle.

Előbb kellett volna. Tudom hogy nem egyszerű ez de jobb nem lesz hidd el nekem. Ha szereted annyit lehet tenni hogy beszélni vele erről, és elvonóra menni, kezelések. Viszont.. nálunk ez nem ment és a legtöbb esetben úgy gondolom ez a vége hogy nem vállalják a kezelést nincs betegség tudatuk. Ne hagyd hogy az életed tönkre tegye. Nem a te hibád és senkit nem lehet kötelezni arra hogy ezt elviselje.

Sok sikert.

2022. nov. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!