Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zui kérdése:
Mit tegyek ebben az esetben ?
Figyelt kérdés
Ha 2 pasi is szerelmes belém de én csak az eggyikbe vagyok szerelmes a másik meg az ellenségem.2022. nov. 14. 14:13
1/13 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Mit nem tudsz ebből magadtól is megoldani ? Megijeszt, hogy ilyen ostoba emberek mennek el mellettem az utcán. Azt ne írjam le, hogyan kell levegőt venni ? 😭😭😭
2/13 anonim válasza:
Megoldás lefeskzel mindkettővel és meglátod melyik jobb.. XD
3/13 anonim válasza:
Ebben az esetben menj be egy könyvesboltba, vegyél egy könyvet és olvasd ki. Ha ez megvan, ismételd ezt mindaddig, amíg meg nem tanulsz helyesen írni és intelligensen gondolkodni.
Remélem, segítettem.
4/13 anonim válasza:
Jöjj össze az ellenségeddel és mard el magadtól azt, aki tetszik.
5/13 anonim válasza:
Az egyik màr utál. Akkor a másikon a sor
6/13 A kérdező kommentje:
Kőszi értelmesebb választ valaki ?
2022. nov. 14. 16:42
7/13 anonim válasza:
Kérdező
Ha leírom, hogy "hát jöjj össze azzal aki tetszik, a másikat meg próbáld lekoptatni" az lmápát gyújt a fejedben? Erre nem gondoltál magadtól?
8/13 anonim válasza:
Ha csak az egyikbe vagy szerelmes akkor mi a kérdés...
9/13 anonim válasza:
Csinálj szilvás buktát, mert azt szeretem.
10/13 A kérdező kommentje:
De nem értitek h az ellenségem álandóan csesztet ???
Nem tudom lekoptatni .
2022. nov. 15. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!