Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én értem félre ezt vagy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én értem félre ezt vagy ez a valóság? 18/F

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Akikkel szoktam járni bulizni, nekik még hasonlóan nem volt, de szoktak random csajokat összefogdosni bulikban meg smárolni velük. Nekem ez annyira nem tetszik. Maga az, hogy így tekintsek egy nőre az visszataszít.

A nőknek miért jön be az, ha valaki durva, hideg és agresszív?

Én egy olyan lányra vágyom, aki hagyja, hogy egyenlő félként kezeljem, engedi hogy szeressem őt, hogy törődjek vele, biztonságot adjak neki. Mégis azt érzem, ez nem kell a korombeli lányoknak.

2022. nov. 13. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
A tizenéves kor nem a szerelemről, sokkal inkább a tapasztalatszerzésről szól!
2022. nov. 14. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Ne legyél erkölcscsősz 18 évesen. Azt nem csípik!
2022. nov. 14. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem buliban kell ilyen lányokat keresni.
2022. nov. 14. 01:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Mármint az nem tetszik neked, hogy te nem tudsz így csajokat felszedni?

A haverjaid jobbképűek mint te, vagy mi a gond?

A csajok is ezért járnak oda.

2022. nov. 14. 03:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én id ilyen voltam. Bulikba ezért nem is nagyon jártam. Aztán szembe jött a faluba egy szép csaj. Várj türelemmel és nyitott szemmel. Lehet a szomszéd csaj lesz a megdelelő, csak még egyikötök sem nyitott erre. Éled meg az életet, ne csak vágyakozzál.
2022. nov. 14. 07:59
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 kipróbáltam én is ezeket, de kihasználva éreztem magam a buli után, hogy annál többre nem kellettem neki hogy összefogdossa a seggem
2022. nov. 14. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!