Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ebből kiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebből kiút?

Figyelt kérdés

Minden szombaton lemegyek egy szórakozóhelyre, piázok kicsit, aztán vagy felcsíp engem egy nő, vagy én őt.

Aztán reggel szembesülök vele hogy màr megint ugyanaz történik...végighallgatom a nő összetört életéről szóló sztorit..ami kiábrándító. De mivel az előző este kedves volt velem, jó volt vele így figyelmesen végighallgatom.

És így 40 felett én azt látom, hogy mostanában a zsákmànyaim ilyen megtört bukott emberek.

Míg ezelőtt 10 évvel életvidám csajok voltak, akik elpirultak reggel mikor összemosolyogtunk a konyhámban reggeli közben.

2022. nov. 11. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ismerkedj fiatalabbakkal.
2022. nov. 11. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:

44 vagyok. Hiába vagyok izmos meg magas...nem ritka hogy csókolommal köszönnek már nekem a csodanő 20-25 év közötti nők....

Sajna annak vége.

2022. nov. 11. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs kedves kérdező az őszinteségért, de 44 évesen mit vársz egy szórakozóhelyen? Ha nem 20 körüli kislányt szedsz fel, hanem a saját korosztályodhoz közelit, akkor az illető hölgynek jó eséllyel volt már minimum! egy komolyabb kapcsolata, esetleg gyereke is van, volt egy élete, amit vagy feldolgozott, vagy nem. Esetleg épp ennek feldolgozása miatt ment akkor bulizni, pasizni.

A legnagyobb gond inkább az, hogy feletted is telik az idő, akik 10 évvel ezelőtt szóbaálltak veled, ma már talán családanyák.

Ismerkedj inkább máshol. :)

2022. nov. 11. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
44 évesen ez az életed? Szánalom, inkább te vagy a bukott ember, nem azok a nők.
2022. nov. 11. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért mert abban a korban már az emberek tapasztaltak jó néhány dolgot így vagy úgy. Szerintem az a korosztály ott tart hogy kiábrándult esetleg gyereke is van már vagy elvált. Én most vagyok 29, de valószínűnek tartom ez az oka.
2022. nov. 12. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg szánalmasnak tűnsz.
2022. nov. 12. 08:25
 7/8 anonim válasza:

Csak egyszer meséli el...

Abból lehetne építkezni, kis odafigyeléssel segíteni neki túljutni az ex(ek)en, veled új élmények, jöhet a boldogság.

Ahogy nekik van egy puttonyuk, úgy te sem vagy tökéletes, de ez nem is baj. ;)

2022. nov. 12. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van múltja, inkább azt látom problémának

hogy "másnap" reggel zúdítják ezt rá valakire..

A húzós témákat nem ilyenkor kell kitárgyalni.

De ettől még az elég erős kifejezés hogy bukottak..

Azt egész más emberre szokás mondani.

2022. nov. 14. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!