Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ez nekem?
Akinek igazán kellesz, az nem játszadozik így. Heverje ki az előzőt, mert most ha van kedve jó pofát vág hozzád, ha nincs akkor ignorál. Nem egy zokni vagy amit kivesz a fiókból és rá húz a lábára. Találsz ennél jobbat is.
Azon sem ártana elgondolkodni, hogy ő mennyire toxikus, mert ebből a pár mondatos leírásodból én inkább egy toxikus, játszmás pasit érzek.
Én többször belefutottam hasonlóba, de mindig úgy kezdtél hogy akarnak kapcsolatot, majd mikor már ott tartottunk volna akkor azt mondták sokat csalódtak és ezzel el voltam rendezve.
Persze többször tartottak maguknál az emberek és amikor szeretetre volt szükségük, addig elővettek majd utána megint nem akartak semmit.
Szerintem az ilyennel nem lehet tervezni.
Ha ő az elején nem látja hogy más vagy vagy mikor eltelik kis idő.
És tapasztalatból mondom nem éri meg várni, mert én rengeteg időt elpazaroltam erre.
Ha annyira oda lenne érted, mint szeretnéd, akkor egy kettőre kiheverne azt a nagy szív
fájdalmát.
Ha nem vagy ragaszkodós, akkor hagyd békén. Majd te is csak össze fogod törni a szívét. Azért akarod ezt a fiút, mert ő nem akar téged. Ez így szokott lenni.
De mit jelent az, hogy felkúr? Kiborít? Én ezt a szót még nem hallottam. "és felkúr,hogy mindig utána találom meg azt az embert,akivel komoly lehetne"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!