Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem igénylik a szeretetet, biztonságot, gondoskodást amit egy kapcsolat nyújthat?
Figyelt kérdés
Miért elég csak a szex?!2022. nov. 5. 17:29
11/23 anonim válasza:
Igenylem, viszont ezeket azert annyira sok no nem nyujtja. Vagy csak olyannak, aki maximalisan hat az osztonokre.
12/23 anonim válasza:
Igényeltem régen amikor még hittem a szerelemben. Így 40 évesen meg már ki vagyok égve, nulla hitem van az egészben meg nulla bizalmam van a nők felé. Ha visszagondolok a húsz éves önmagamra el sem hiszem hogy az én voltam meg el sem hiszem hogy mivé lettem mára. Szarok az egészbe,néha qrvázok hogy a szex részét letudjam mert az kell. Ennyi a nőkkel való kapcsolatom.
13/23 anonim válasza:
Mert nincsenek érzelmeik. Pontosan eként is kezld őket. Pontosabban, használd őket! Semmi másra nem jók. Erzelmekre ott van a család, a barátok. Igy nem esel pofara
14/23 anonim válasza:
Szerintem pont az általad felsoroltakat igénylik igazán. Sajnos kb a nők 10%-a képes azt nyújtani.
15/23 anonim válasza:
Én pont ezt keresem egy kapcsolatban.
Oké, fontos a szex is, de nem az a legfontosabb.
16/23 anonim válasza:
En kepes voltam ezt nyujtani megis megcsaltak érzelmileg egy másik csajjal,mert nektek semmi nem elég
17/23 anonim válasza:
16-os! Rossz embert fogtál ki. Sajnos. Hölgyek közt is sok csalfa van. Szerintem ugyanannyi mint a férfiak között. Most fürdés közben ezen a kérdésen gondolkodtam. Ahogy szétnézek az ismerőseim között. Több hűséges embert, nőt férfit ismerek, mint csalfát. Csak ugye ők nem hírek , beszédtémák.
18/23 anonim válasza:
Ez hülyeség, nagyon is igénylik.
N
19/23 anonim válasza:
Igénylik , csak amikor férfiak alatt a netto 400+ ezres atlagnal helyesebb , izmosabb ferfit ertitek akkor nem is kell csodalkozni.
20/23 anonim válasza:
A férfiak is joggal kérdezhetnék ugyanezt, "A nők miért nem igénylik a szeretetet, biztonságot, gondoskodást...."
Mert biztos vannak férfiak közt is olyanok, akik ezt tapasztalták nőknél. Mindkét nemnél akadnak olyanok, akik nem igénylik, de nem jelenthetjük ki általánosan ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!