Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik velem mindig ez, ha alakul valami komolyabb, mit tegyek?
Minden egyes alkalommal, amikor már nem közömbös egy férfi, megváltozom és nem olyan vagyok mint az elején, nem tudom teljesen önmagam adni vagy pedig túl érzelmes és komoly leszek. Az elején, amikor még csak ismerkedünk valakivel, mindig jófej, szexi, cuki, vidám, aranyos és úgy minden vagyok egyben… tudom, hogy valamit meglátnak bennem a férfiak/fiúk és ebbe szeretnek bele, de ez szerintem leginkább abban az időszakban van, amikor még én nem igazán táplálok mély érzéseket irántuk.
A jelenlegi sztori az, hogy megismertem egy férfit és ugyanez volt, igazából nem is akartam tőle semmit az elején, de végül fokozatosan alakulni kezdett bennem valami és onnantól kész, mintha elvágták volna az egészet, már hirtelen máshogy viszonyultam hozzá, valahogy komolyabban vettem az egészet köztünk és ezáltal vett egy fordulatot a dolog. Most nem tudom, hogy attól hogy visszautasítottam az elején, vagy ettől de magába zárkózott kicsit, le is feküdtünk és érzem, hogy ez a hülye szitu van, nem vagyunk közömbösek, de valami blokk mégis van. Én nem tudok ugyanaz a laza lány lenni mint az elején, de leginkább az zavar, hogy nem vagyok olyan önfeledt önmagam mint amikor még először találkoztunk meg alig ismertük egymást, és nem tudom mit tehetnék ez ellen, ha egyszer számít nekem és azt hiszem belé szerettem? Igaz, ő sem pont ugyanúgy viselkedik mint akkor, ő is inkább úgy mint én, ilyen komolyabb meg visszafogottabb. Hiányolom azt a nyíltságot, most csak a bénázás van..
azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy szerintem nem is tudnék kapcsolatban pont úgy viselkedni,mint “szingliként” mikor még csak randizunk
"azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy szerintem nem is tudnék kapcsolatban pont úgy viselkedni,mint “szingliként” mikor még csak randizunk" - ezért írtam.
Persze ha a másik se iparkodik, úgymond csak el van mint a befőtt az is ratesz egy lapáttal.
Viszont van úgy, hogy az egyik olyan, mint unalmas, vagy nemtorodom a kapcsolat elején vagy alatt a másik attól még hozza a formáját, mert szerelmes, kedveli...
Nem mondom hogy ez is helyes, mert sérül, elvégre 100%-ot ad, de a negyedét nem kapja vissza.
Habár akkor sem múlnak el az érzései csak úgy.
Csak egy tipp volt, kérdezted mit tegyél, ennyi.
Nem állítom, hogy valami fuh de nagy bajod van, de szerintem ez akkor se normális.
“azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy szerintem nem is tudnék kapcsolatban pont úgy viselkedni,mint “szingliként” mikor még csak randizunk“
egyszerűen ilyen a személyiségem: az elején, amíg nem érzek semmi extrát, olyan vagyok, amit leírtam, utána pedig kapcsolatban nagyon is előjön az érzelmes oldalam, mert igen, olyankor már mélyülnek az érzéseim. Szerintem ez teljesen normális és minden embernél így működik. Nekem inkább arra irányult a kérdésem, hogy az miért lehet, hogy ezen felül már nem teljesen adom önmagam és visszafogom magam
Gondolom ezek a kérdéseid nem ma futottak át először.
Észrevetted, megfigyelted és okokat akarsz.
Ami lehet félelem, hogy ne kerülj a végén padlóra.
Viszont ha ilyeneken agyalsz az már eleve nem jó.
Mert a válasz lehet tok egyszerű: Nem voltál igazán szerelmes, inkább fellangolast éreztél és azutan hogy jobban kiismerted a másikat elmúlt a varázs.
Eleve ilyeneken nem is kellene agyalnod...
Nem voltál igazán szerelmes, inkább fellangolast éreztél és azutan hogy jobban kiismerted a másikat elmúlt a varázs.
Eleve ilyeneken nem is kellene agyalnod..."
Nem is azt írta , hogy elmúlott ha nem pont elmélyült érzelmileg és ezáltal komolyabb személyiségre váltott aminek következtében elhagyta a laza lány szerepet. Gyakorold még az értelmező olvasást, beleképzelések helyett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!