Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom hogy gyereke van de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy gyereke van de nem mondja el , lehet a novel is egyutt van?

Figyelt kérdés

Lattam valahol azota ismerosok vagyunk facen. Be irtam a nevet a keresobe, es kidobott egy bejegyzest amiben ki tett egy asszony egy kisbabat es megjelolte ezt a fiut meg egy not.

Megneztem a not es van egy 1 eves gyerekuk..a fiu lajkolgatja a kepeit, de a fiunak semmi nincs kint a gyerekrol, es az van ki irva hogy egyedulallo.

Magarol van kint par kep

Most akkor vajon egyutt vannak?

Beszelgetek a fiuval, de nem mond semmit arrol hogy van gyereke pedig egyertelmu hogy az az o gyereke.

A telefonon a hattere egy kisfiu a testvere kisfia, mikozben neki meg van egy lanya. nem ertem ezt az egeszet.

Lehet hogy csak ennyi a kapcsolat a no es kozte hogy facen beszelnek a gyerek miatt es ezert lajkolgatja a kepeit is?

Azt tudom hogy volt egy no de azt irta csak talalkozgatott vele, azt irta nem ertettek meg egymast ezert lett vege, talan errol a norol beszelt akitol gyereke van csak kicsit hazudott mert egyebkent facebookon kint van a nonek hogy 2016 ota voltak egyutt..

Szerintem azert nem beszel a gyerekrol mert nem tartja vele a kapcsolatot

Vagy rosszul gondolkozok?

De ha egyutt lennenek nem tudna nekem irni egesz nap barmikor , es nem talalkozna velem barmikor

2022. nov. 2. 12:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg tegnap hogy van gyereke , elotte nem tudtam
2022. nov. 2. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem offos lenne, aki bármilyen okból letagadja a gyerekét.
2022. nov. 2. 13:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem is az..teljesen kiabrandultam pedig nagyon odaig voltam erte. de kivancsi lennek mi erre a magyarazat
2022. nov. 2. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos rákérdeznék, miért nem mondtad el, hogy van egy lányod...? Aztán megszakítanék vele minden kapcsolatot.
2022. nov. 2. 13:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha elmondja az ismerkedes elejen elso par mondatban nem foglslkoztam volna vele, mert nem kell gyerekes apa akinek az elete mar egy masik nohoz kotodik. De igy sokkal rosszabb mert belehabarodtam
2022. nov. 2. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezért nem mondta el. Nem volt túl egyenes viselkedés.
2022. nov. 2. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már hazudik, akkor mire számítasz, hogy mi lenne később?
2022. nov. 2. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleg egyertelmu, ha nincs koze a nohoz es komolyak a szandeaki, akkor tajekoztat arrol hogy van mar gyereke,de nem mondta el. Eleg nyilvanvalo,hogy csak uriteni akart egyet, barmi oka is legyen ra, nincs sex vagy mar unalmas es kell egy kis valtozatossag de ennyi.
2022. nov. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!