Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy gyereke van de nem mondja el , lehet a novel is egyutt van?
Lattam valahol azota ismerosok vagyunk facen. Be irtam a nevet a keresobe, es kidobott egy bejegyzest amiben ki tett egy asszony egy kisbabat es megjelolte ezt a fiut meg egy not.
Megneztem a not es van egy 1 eves gyerekuk..a fiu lajkolgatja a kepeit, de a fiunak semmi nincs kint a gyerekrol, es az van ki irva hogy egyedulallo.
Magarol van kint par kep
Most akkor vajon egyutt vannak?
Beszelgetek a fiuval, de nem mond semmit arrol hogy van gyereke pedig egyertelmu hogy az az o gyereke.
A telefonon a hattere egy kisfiu a testvere kisfia, mikozben neki meg van egy lanya. nem ertem ezt az egeszet.
Lehet hogy csak ennyi a kapcsolat a no es kozte hogy facen beszelnek a gyerek miatt es ezert lajkolgatja a kepeit is?
Azt tudom hogy volt egy no de azt irta csak talalkozgatott vele, azt irta nem ertettek meg egymast ezert lett vege, talan errol a norol beszelt akitol gyereke van csak kicsit hazudott mert egyebkent facebookon kint van a nonek hogy 2016 ota voltak egyutt..
Szerintem azert nem beszel a gyerekrol mert nem tartja vele a kapcsolatot
Vagy rosszul gondolkozok?
De ha egyutt lennenek nem tudna nekem irni egesz nap barmikor , es nem talalkozna velem barmikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!