Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet még valami?
Lehet, férjemmel mi is így jöttünk újra össze, jó sok kacskaringó és 1-1 nem túl sikeres kapcsolat után, bár mi teljesen külön utakra soha nem tértünk, a barátság (néha extrákkal) megmaradt. Férjem féltesójáéknál szintén ez történt, kicsit rövidebb kacskaringóval.
Kell hozzá sok őszinte önreflexió és nagyon sok beszélgetés.
Az utolsó mondatod viszont nem értem: mi az, hogy külön kell lennetek jelenleg?
7-es vagyok:
Mikor történt a szétköltözés? Mennyi ideig voltatok előtte együtt? Ebből mennyit éltetek együtt?
Hirtelen újrakezdeni nincs értelme, mindkettőtöknek, de főleg neki - ha úgy érezte korai ez még - más utakat is ki kell próbálnia, akár új párkapcsolatot is, hogy lássa, törvényszerűen minden kapcsolat más lesz az összeköltözés szürke hétköznapjaiban, és majd ebből születhet meg a döntés később, hogy VELED még a szürke hétköznapok is jobbak lennének. Te pedig költözz el, ha úgy érzed, erre van most szükséged, idővel lehet akár neked is új párkapcsolatod, és majd az idő megmutatja, hogy megmarad-e az érzelem mindkettőtök részéről később is.
A sorsban én nem hiszek, emberi döntések milliói hozzák létre azt a bonyolult hálót, ami "sorsként" irányítja az életünket. Rajtatok is fog múlni, hogy később visszataláltok-e egymáshoz, vagy találtok mást, akivel jobbak lesznek a szürke hétköznapok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!