Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ebből lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet még valami?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy fiatalkori szerelemből/kapcsolatból lehet még közös élet a jövőben, ha a kapcsolat a fiatalság miatt ért véget? Tehát nem a szeretet hiánya miatt vált szét a két fél, hanem azért mert túl hamar költöztek össze és az egyik fél megijedt a túl korai elköteleződéstől, így külön utakra tértek, de a szerelem nem múlt el.

2022. nov. 2. 09:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem abszolút lehet. Sorsra kell bízni leginkább, de szerintem ha találkoznotok kell még, akkor fogtok. Rengeteg ismerősöm van, aki ebben a helyzetben volt és később újra találkoztak, azóta házasok és gyermekeik vannak.
2022. nov. 2. 09:17
 2/16 anonim ***** válasza:
14%
Ha nincs gyerek sehol, akkor se biztos.
2022. nov. 2. 09:19
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Lehet.
2022. nov. 2. 09:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Gyerek egyik oldalról sincs, hiszen ahhoz még fiatalok vagyunk. Mivel egy városban élünk, így szoktunk találkozni, jóban váltunk el, de valamiért az egymást iránt érzett szerelem nem múlt el. Jelenleg viszont külön kell lennünk.
2022. nov. 2. 10:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
És az ő részéről megmaradt a szerelem? Ha igen, akkor miért nem vagytok együtt? Értem én, külön kell lennetek, de ha szerelmes az ember ilyen nincs, hogy most külön kell lenni.
2022. nov. 2. 11:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Az ő részéről is megmaradt. Fentebb írtam, fiatalok vagyunk és ő megijedt a teljes elköteleződéstől a szürke hétköznapokban.
2022. nov. 2. 12:21
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, férjemmel mi is így jöttünk újra össze, jó sok kacskaringó és 1-1 nem túl sikeres kapcsolat után, bár mi teljesen külön utakra soha nem tértünk, a barátság (néha extrákkal) megmaradt. Férjem féltesójáéknál szintén ez történt, kicsit rövidebb kacskaringóval.

Kell hozzá sok őszinte önreflexió és nagyon sok beszélgetés.

Az utolsó mondatod viszont nem értem: mi az, hogy külön kell lennetek jelenleg?

2022. nov. 2. 12:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Ő döntött a különlét mellett, ebből kifolyólag fogalmaztam így. Már együtt is éltünk, de elhamarkodott volt, emiatt erre esett a választás. Ezért fogalmaztam úgy, hogy most ennek "kell" lennie. Mi sem vagyunk teljesen külön utakon és ezért sem tudom, hogy mit hoz a jövő, hiszen az érzelmek megvannak, ugyanakkor én tervezek máshova költözni egy időre. De a szerelmünk nem múlik.
2022. nov. 2. 12:55
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Most még úgy érzed, hogy nem múlik, de lehet hogy valaki kiváltja majd belőled hogy mégis tud változni. Az első szerelem mindig nagyobb, mint a többi, de tényleg lehet hogy belép majd az életedbe egy másik ember.
2022. nov. 2. 13:27
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

7-es vagyok:

Mikor történt a szétköltözés? Mennyi ideig voltatok előtte együtt? Ebből mennyit éltetek együtt?

Hirtelen újrakezdeni nincs értelme, mindkettőtöknek, de főleg neki - ha úgy érezte korai ez még - más utakat is ki kell próbálnia, akár új párkapcsolatot is, hogy lássa, törvényszerűen minden kapcsolat más lesz az összeköltözés szürke hétköznapjaiban, és majd ebből születhet meg a döntés később, hogy VELED még a szürke hétköznapok is jobbak lennének. Te pedig költözz el, ha úgy érzed, erre van most szükséged, idővel lehet akár neked is új párkapcsolatod, és majd az idő megmutatja, hogy megmarad-e az érzelem mindkettőtök részéről később is.

A sorsban én nem hiszek, emberi döntések milliói hozzák létre azt a bonyolult hálót, ami "sorsként" irányítja az életünket. Rajtatok is fog múlni, hogy később visszataláltok-e egymáshoz, vagy találtok mást, akivel jobbak lesznek a szürke hétköznapok. :)

2022. nov. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!