Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dilis pasi?.....

Figyelt kérdés

A munkahelyen megismertem egy férfit.

Elég joképű de zűrös is ezért amikor udvarolni kezdett lekoptattam.

Ezek utan annyi volt ha összefutottunk hogy elnézett a fejem mellett és annyit mondott a levegőbe hogy szia.

És így eltelt 4 hónap amikor tegnap ültem a buszon erre halottam hogy valaki felnevet.

És láttam hogy ő az a busz elejében nézte a telefonját.

Én meg odamentem hozzá hogy szia.

Erre felragyogott, ő is mondta hogy szia...majd odahajolt és....megcsókolt.

Aztán mintha mi sem történt volna elkezdte mesélni hogy szervízben van a kocsija, meg hogy 2 éve nem utazott busszal.

Én viszont a csókra akartam rákerdezni hogy mégis hogy képzeli, de közbevágott mindig hogy maradj már.

Megkérdeztem hogy hova megy.

Erre mondta hogy halloween buli lesz egy pubban és oda megy mert most kihasználja hogy nem kell vezetnie és be fog rúgni....majd kérte hogy menjek vele én is.

Mondtam hogy megyek haza, erre cikizni kezdett hogy az lapos meg legyek már vagány nem harap.

Aztán mondtam hogy nem vagyok úgy öltözve de mondta hogy gyönyörű vagyok meg hogy tud 1 helyet ahol lehet venni mindenféle halloweenes cuccot és hogy igazaból tökéletes boszi vagyok alapból mindenki látja és nevetett.

Szóval elmentem vele de arra a csókra gondoltam.

Aztán ittunk, majd mondtam hogy nem fogok tancolni, de ő megint nevetett és mondta hogy dehogyisnem és magavalhúzott ahol újra megcsókolt de most már át is ölelt.

Utána azt mondta hazakísér...de igazaból ő többet szeretne mert kíván engem és szeretné ha elmennék hozzá.

Mivel nem mondtam semmit erre, bólintott.

Aztan bementünk egy kisközertbe ahol vett egy üveg bort meg egy flakon tejszínhabot.

Én meg kerdeztem hogy az minek.

Erre rámnézett nagy értetlenül majd újra megcsókolt- azert kell mert rá fogom fújni a melleidre rá fogom fújni a punidra majd lassan le fogom nyalogatni rólad az egészet..én meg úgy elvörösödtem hogy nem tudtam rá válaszolni.

Így is lett ahogy mondta.

Ma reggel úgy ébredtem hogy ölel.

Miután ő is felébredt, én tiszta cink fejjel öltözni kezdtem, mire közölte hogy ne menjek már sehova se.

Összehajtotta a ruhámiat aztán betakart mint egy gyereket.

Te csak heveréssz én meg csinálok reggelit.

Aztán kajálas közben rákérdeztem hogy mégis mit gondol rólam. Meg mi volt ez hogy udvarolt nekem aztán meg hónapokig levegőnek nézett?

És erre elmondta, hogy én ezt pontosan tudom hogy mi volt. És valóban, mert mielőtt lekoptattam ő tényleg leírta messengeren hogy mennyire tetszem neki. Aztán elmondta hogy ő nem neheztel rám. Sőt ő most boldog hogy itt vagyok vele.

Viszont nekem még sose volt dolgom ilyen őrülttel...meg hogy idősebb is tőlem 14 évvel, meg nagy lakasa van en meg a szüleimmel lakom.

A zűrös dolga, ami miatt elsőre kihatraltam, hogy túl van 1 vállóperen, nemsokára lesz a gyerekelhelyezesi pere és feltett szándéka, mindennél fontosabb neki hogy az övé legyen a gyerek, aki egy kislány, 8 éves.

Ma már írt, hogy egész nap rám gondol, mikor lathat újra. Igazából én is csak rá gondolok de a zűrös dolga miatt bizonytalan vagyok.

Szerinted?

2022. nov. 1. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
kiéleted az írói vénádat ? most áttértél a love storykra a szex mesék helyett ?
2022. nov. 1. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó arc,ismerd meg jobban....
2022. nov. 1. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagyon jó sztori , kételkedem én is hogy megtörtent de végre ez legalább tetszett
2022. nov. 1. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó hát nekem is fura az egész.

Főleg mikor csak úgy odahajolt és megcsókolt. Pofont érdemelt volna. Megis most csak arra gondolok, hogy újra megtegye.

A baratnőim akiket kerdeztem olyanokkal sokkolnak, hogy lehetek majd a gyereke mostohája meg ilyenek ha összejövök vele. De szerintem 1 8 eves már nem olyan kicsi gyerek.

2022. nov. 1. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon jo storyxdxd. Amugy mi fogott meg benne ?
2022. nov. 1. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

De szerintem 1 8 eves már nem olyan kicsi gyerek."

Te meg vagy 22-24 éves... Akkor nagyon kis gyerekek hozzád képest .. XD

2022. nov. 1. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!