Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátoknál ez szokás vagy tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Sokszor megkérdezzük egymást hogy telt a másik napja.
Ez szimpla baráti érdeklődés vagy tetszhetek neki?
2022. okt. 29. 23:04
1/5 anonim válasza:
Ennyi alapján nem derül ki, hogy tetszel-e neki.
2/5 anonim válasza:
Egyetlen mondatból, nézésből semmire nem lehet következtetni! Nagyon összetett, ha valaki nem mondja, hogy mi az ami alapján ezt ki lehetne mondani, és még akkor sem biztos, mert van aki vadul flörtölget, megérint, akár ölelget másokat, minden mögöttes szándék nélkül.
3/5 anonim válasza:
Szerintem akkor tetszel neki, ha többször is látni akar, mint megbeszéltetek egy találkozót.
Engem egy férfi ismerősöm szinte már majdnem naponta látna legszívesebben. Célozgat kétértelmű dolgokra (pl. ketten beleharapunk kétfelől egy zsömlébe...)
Többször elmondja, hogy fontos vagyok neki. Elcsuklik a hangja közben. Nagyon szeret, stb.
Szóval ilyenek. :)
5/5 anonim válasza:
Ez még barátilag sem jelent semmit. Ahogy 4-es írja, ez egyszerű bájcsevej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!