Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert Stresszelek ezen? Szerelem
20 éves lány vagyok, 1 hónap múlva 21.
Nem volt meg kapcsolatom...
Állandóan amikor meglatok egy jó srácot, már azon gondolkodom milyen lenne vele egy nap, egy kapcsolat. Sokszor azon stresszelek hogy nem lesz senkim. Egyedül fogom megoregedni.
A tesóm 26 éves férfi, meg neki sem volt senkije.
És mindig kerdezik tőlem h van e valaki? De mindig nem a válasz. A barataimnak már mind van valakije. Én meg vágyik csak.
Most nem azt várom hogy 100an ramirjanak, csak valami választ szeretnék. Lehet nagyon akarom, és ezért nem lesz senkim
Nagyon rá vagy görcsölve, ennyi.
Ne agyalj azon hogy uristen, mikor lesz már valakim. Ez a görcs egyebeknt is látszik az emberen valamilyen formában és hidd el, nem segít az ismerkedésben.
Szerintem élvezd ki hogy nincs senkid. Bután hangzik, de én így gondolom. Szánj időt magadra és önmagad megismerésére. Tegyél szert önbizalomra és önbecsülésre. Hidd el, ha eljön az ideje simán betoppan majd az életedbe a megfelelő srác.
Csak Ne Stresszelj Rá.
Én is ezen görcsöltem sokat, pedig mindössze 16 voltam.
Aztán amikor elengedtem a dolgot és úgy voltam vele, még bőven van idom, majd jön valaki, akkor jött is. Azóta is együtt vagyunk. :)
Mert társadalmi elvárás, és mert talán te is érzed, hogy jó lenne.
És hát ha nem teszel érte, akkor nem is lesz párod.
Többet kell tenni. Nőként minden napra juthat egy randid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!