Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Pablo Escobarba?
Figyelt kérdés
Huh, hol is kezdjem. 27 éves no vagyok, miota az eszem tudom a saját nememhez vonzodom, sok kalandom volt már és sok mindent kiprobáltam, viszont a férfiak soha, egyáltalan nem vonzottak. Mindig is pici undorral néztem rájuk, viszont ez kb fél éve megváltozott. Láttam egy filmet ami Pabrolrol szolt, és éreztem hogy bizsereg bennem valami. Jobban utána jártam az életének és egyszeruen fanatikusa lettem, odaáig lettem érte mind lelkileg, mind testileg. Egyszeruen nem értem magam, hogy vonzodohatom hozzá, nem tudok magamnak megájt parancsolni és kétségbe vagyok esve. Ugy érzem kezd Pablofétisem lenni, igy is van már itthon vagy 15 képem/festményem róla, kis minifigurák meg minden... Van egy kisebb szoba a lakasomban és berendeztem neki, amolyan szentely ahova mindennap beulok lazulni és Pablora gondolok. Nem merek senkit magamhoz se hivni már ezek miatt, foleg nem felvállalni ennyi év abban a hitben élés után, hogy én csak a nokhoz vonzodom. Mi tévo legyek, te mit gondoltok errol? Szerintetek is beleszerettem egy halott kartelbe?2022. okt. 28. 01:01
2/10 anonim válasza:
Én így vagyok Jeffrey Dahmerrel.
4/10 anonim válasza:
Gyenge troll, jobban jártál volna ha alszol az agymenesed helyett.
5/10 anonim válasza:
Mi ez sok agyatlan kamukérdés ma? Nincs iskola?
6/10 anonim válasza:
Linkeld már be legyszi
Barátom is pablos
7/10 anonim válasza:
Jeffrey Dahmer nem volt csúnya fickó szemüveg nélkül.
8/10 anonim válasza:
Szemüvegben is szexi volt, én leszoptam volna.
9/10 anonim válasza:
Azzal amùgy tisztában vagy, hogy Pablo Escobar majdnem 30 éve halott?
Ahogy Jeffrey Dahmer is...🤣
10/10 anonim válasza:
Jó nagy tuskó csávó volt,szóval ha meleg lett volna,
akkor domináns lett volna, szépen megrakott volna hátulról,úgy hogy
gyorsan kiábrándultál volna belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!