Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha itt van együtt vagyunk,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt van együtt vagyunk,de ha nem találkozunk nem ír vagy csak alig ír a srác.Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
Más városban dolgozik.Ha haza jön ír,hogy itt van csináljunk valamit stb.Sokat együtt vagyunk.De ha nincs itt konkrétan egyáltalán nem ír,pedig látom hogy állandóan fent van :D
2022. okt. 27. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem erdekled. Arra jó vagy, hogy néha elszorakoztasd, de nem akar tőled semmi komolyat.
2022. okt. 27. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Több oka is lehet, ez nem ennyire fekete-fehér.

Mióta tart ez, mi is ez köztetek, miben merül ki a “csináltok valamit”?

Ha például idősebb jóval mint te, lehet hogy csak csinálja a dolgát, dolgozik, nem foglalkozik az irogatassal, nem feltétlenül ettől lesz jó egy kapcsolat.

Viszont ha tényleg csak akkor foglalkozik veled, amikor kéznél vagy és még felhívni sem képes néha vagy keresni, az baj.

2022. okt. 27. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ismerkedtem egy pasival, aki amikor válaszolt, akkor rendesen válaszolt, de mindig beletartott több órába, pedig online volt! Sejtettem, hogy valami nem okés, 1-2 hét múlva konfrontáltam is, hogy mégis miért csinálja ezt, de nem vallott be semmit. Le is fújtam nemsokára ezt az egészet, mert gondoltam ez alapján, hogy nem igazán érdeklem. Több hónap múlva kiderült, hogy barátnője volt 😂 Maga a barátnőtöl tudom...
2022. okt. 27. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Igen, valószínű párja van egy másik városban.
2022. okt. 27. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Vagy csak egyszerűen rühell írni... Én se nagyon írkálok.

N 30

2022. okt. 27. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Masik városban..már rosszul hangzik
2022. okt. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!