Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt joggal bánom utolag?
"Itt nem arrol van szó"
De, arról is szó van. Ez pont az az időszak, amikor az embernek lehetősége és alkalma lenne megtapasztalni, hogy hogyan kell az erőforrásait hatékonyan beosztani. Meg megtanulni, hogy nem mindenhez kell pénz, simán jól lehet érezni magunkat minimális költekezéssel is.
Továbbá ez remek alkalom a kommunikációs készségek fejlesztésére. Kicsit groteszk, hogy az ember előbb teszi szét a lábát, mint hogy meg tudja beszélni a felmerülő problémákat. Tudod: néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Nem írja a kérdező, hogy ő lenne a pasi, és nem is vagyok meggyőződve róla, hogy így van. Kizárólag annyit tudunk, hogy ő kap ösztöndíjat, a párja nem, és hogy minden tételt ő állt a nem éppen jelképes / alacsony költségvetésű randin. Diákként volt, hogy jobban álltam, mint a szerelmem, és örömmel meghívtam erre-arra, amitől ő baromi kényelmetlenül érezte magát, mert "pasiként azért ez mégis milyen már", de nem kell horror költségekre gondolni, pl. beültünk párhavonta pizzázni, vettem neki is hamburgert, vagy ha bevásároltam, vettem neki felvágottat, sajtot, vagy 1-1 sört is, mikor tudtam, hogy le van égve.
(De mi más generáció vagyunk, kb 20 éve voltam diák.)
#14 vagyok, szerintem nem írtam olyat, hogy bármit megszokott volna korábbi pasiknál. Épp azt írtam, hogy az sem biztos, hogy te vagy a fiú. Felőlem rohadtul mindegy a szexuális orientációtok egyébként...
Amiatt volt gyanús, hogy te lehetsz a nő, mert a nők szoktak ilyen kis szemérmesen hallgatni anyagiakról, és hajlamosak vagyunk erőn felül vállalmi, hogy a másik be bántódjon meg, vagy jaj, csak nehogy neki kellemetlen legyen.
Tessék befejezni a Terézanyáskodást, egy pasi rég kinyitotta volna a száját a helyedben.
Jogosan bánod, igen, legyen ez a tanulópénz, és ne szégyelld ezeket megbeszélni máskor! A pénzről is kell néha kommunikálni egy párkapcsolatban, ahogy azt sem célszerű agyonhallgatni, hogy ki mit élvez az ágyban, mert abból jó nem sülhet ki, és ugyanez van az anyagiakkal. Nem attól leszel aranyásó ribi, ha nem hagyod magad kihasználni - mert ez azert - szerintem te is érzed - most abba fordult át. Kíváncsi vagyok, lesz-e és milyen feltételekkel randitok még, ha elkezdesz tiszta vizet önteni a pohárba.
Nem kell őt sem lehúzni, de ne légy balek.
"és a gumit is mindog ő állja"
Ebből nekem egyértelmű volt, hogy a kérdező a nő.
Nos, továbbra is azt tudom mondani, hogy ez megbeszélés kérdése.
Tudom, hogy sok az eléggé torz alapokra építkező kapcsolat, de szerintem valahogy úgy az egészséges, ha a két fél az ilyen kérdéseket megbeszéli egymással. Néha nagyon elcsodálkozok azon, hogy sokan már aktívan szexelgetnek, ugyanakkor képtelenek tök alap dolgokat megbeszélni egymással. Mondjuk sok kérdést elnézve, ahol egy év járás után teszik fel a kérdést, hogy "vajon leszünk-e szerelmesek egymásba?", na, olyankor teszem fel magamban a kérdést, hogy mi a fene borult fel ennyire a világban? Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat alapja - az megfelelő érzelmeken és vonzalmon túl - az, hogy megismerjük egymást. Nem csak olyan dolgokban, hogy milyen gyakran rúgsz be, milyen pózban engeded az anált, szabad-e az arcodra élvezni, stb. Mert úgy látom, ezeket divat hamarabb megbeszélni, mint azt, hogy ki mit fizessen, ha elmentek egyet vacsizni.
De tényleg: miért nem lehet ezt megbeszélni? Nálunk teljesen természetes, és alapvető dolog volt, hogy mesélünk egymásnak az elképzeléseinkről, szokásainkról, amiben nem egyezünk, azt megbeszéljük, hogy akkor hogy legyen, meg ilyesmik. Az már csak mellékes megjegyzés, hogy ha a pénz gondot okoz, simán lehet minimális összegből is nagyon kellemes időt eltölteni együtt.
Olyan programot kell csinálni, amire mindkét félnek telik.
Vagy ha nagy az anyagi különbség, az anyagilag szerencsésebb félnek legyen természetes, hoyg nagyobb részt vállal a költségekből.
Amúgy erre van a szánk, hogy megbeszéljük az ilyen dolgokat. Az ilyen dolgokat is. Erre is. Na. Értitek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!