Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a plátói szerelem kifejezés?
a google a barátod.
szerintem egyszerűbb rákeresni egyes bennünk felmerülő kérdésekre a google-n mert lehet, hogy hamarabb találunk rá választ mint itt várni rá a gyakorikerdeseken
Beteljesületlen szerelem, amikor csak az egyik fél szerelmes.
Szerintem a viszonzott az igazi szerelem!
Off:
Vagy a foglalt f*sz nem lép semmit, pedig az egészet ő kezdte, ő indította el. Inkább egótuningnak használja a kis "szerencsétlen, tapasztalatlan hülyét" meg röhög rajta többedmagával a háta mögött. Csak azt nem tudja, hogy a nő egyébként nem olyan béna, mint amilyennek sokan próbálják beállítani és készen áll a revansra. 😈
(Nem, nem lesz revans, felesleges energia pazarlás, inkább csak szeretne túl lenni az egészen és végre egy értelmes, őszinte, jóérzésű emberrel megismerkedni...A foglalt p*csnek meg jobban fáj az, ha le se 💩ja.)
Igen, ezt muszáj volt kiírnom magamból. A hozzászólásod ihletett.
Off vége.
Persze, az összes olyan kérdést én írom ki, hülyegyerek! 🤣
66 db kamuprofilból.☝️
Még sosem írtam ki kérdést és ezután sem tervezem, mindig csak válaszolok, ha vmi felkelti a figyelmemet. De a legtöbbször csak jókat kacarászok, hogy miket nem tudnak kérdezni/kitalálni az emberek és milyen szörnyű a helyesírásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!