Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak tudnak szerelmesek lenni vagy csak bekamuzzak a szex miatt, esetleg a szexbe "szerelmesek"?
9
Hidd el rengeteget beszeltunk mindenrol is, es mindig figyeltem arra,hogy az erzelmeivel tisztaban legyek, es o is az enyemekkel. Szerintem nem ezzel volt a gond, mert engem is rettentoen meglepett,hogy csak a magany miatt hasznalt.
Jol hazudott az biztos. Probaltam mindenre megoldast talalni, azt hittem mar nem jelent neki semmit az a lany. De azt hiszem mar mindegy, osszetort rendesen,mert azt hittem o mas. Szakitas utan meg egybol kereste a lanyt,gondolom ugy hitte mar van eselye nala, aztan isten tudja azota mi tortent koztuk.
Akkor nem tudok többet mondani sajnos. Úgy látszik te jól működtél, de az viszont nem jó következtetés, mint a fő kérdésedbe leírt teóriád. Én 30 éves férfi vagyok és megkérdezhetnéd feleségemet a kapcsolatunkról vagy a baráti társaságomba bárkit a férjéről, barátjáról. A férfiak tudnak szerelmesek lenni ugyanúgy, mint a nők ezt tanúsíthatnák sokan. Nem csaka "szexbe szerelmesek" vagy mi... :D
Ezek szerint te fogtál ki rosszat csak, sajnos.
4,7,9 voltam
Tudnak, de ritkábban van őszintén, mint nem.
Egyébként gyakran csak a kéjvágyat keverik vele össze. Persze abból aztán lehet szerelem.
Persze, hogy tudnak.
(Es a fenti valaszok alapjan meg van, aki szerint nincs annyi ferfigyulolo az oldalon, mint incel?)
A férfinél nem a "szerelemre" kell figyelni, hanem a jellemére.
Azt figyeld meg, hogy miként viselkedik ellenségeivel, barátaival, idegenekkel, elesettekkel, rokonaival ... mire hogyan reagál. Milyen tervei VOLTAK, amiket már megvalósított (nem pedig a szép terveire). stb. stb.
A férfi néha valóban a nő szexualitásába "szerelmes". Ez nem alap semmire.
A normális férfiak akik nem a farkukkal gondolkodnak úgy tudnak szerelmesek lenni ahogy a nők soha nem lennének képesek. Egy férfi jobban szeret mint a nő. A nők olyanok mint a macskák. Érdekes vagy nekik egy ideig aztán megunnak és jöhet az új f@szi.
Amúgy a nők azok akik igazából kihasználják szexben a férfiakat. Az okos férfiak ezt tudják, a maradék 90% pedig azt hiszi hogy nekik volt meg a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!