Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A ferfiak tudnak szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak tudnak szerelmesek lenni vagy csak bekamuzzak a szex miatt, esetleg a szexbe "szerelmesek"?

Figyelt kérdés
Mintha nem is a lanyba lennenek szerelmesek, hanem a szex altal nyujtott erzesekbe es ugymond hasznaljak a not egy kapcsolatban.
2022. okt. 14. 08:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9

Hidd el rengeteget beszeltunk mindenrol is, es mindig figyeltem arra,hogy az erzelmeivel tisztaban legyek, es o is az enyemekkel. Szerintem nem ezzel volt a gond, mert engem is rettentoen meglepett,hogy csak a magany miatt hasznalt.

Jol hazudott az biztos. Probaltam mindenre megoldast talalni, azt hittem mar nem jelent neki semmit az a lany. De azt hiszem mar mindegy, osszetort rendesen,mert azt hittem o mas. Szakitas utan meg egybol kereste a lanyt,gondolom ugy hitte mar van eselye nala, aztan isten tudja azota mi tortent koztuk.

2022. okt. 14. 09:28
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Akkor nem tudok többet mondani sajnos. Úgy látszik te jól működtél, de az viszont nem jó következtetés, mint a fő kérdésedbe leírt teóriád. Én 30 éves férfi vagyok és megkérdezhetnéd feleségemet a kapcsolatunkról vagy a baráti társaságomba bárkit a férjéről, barátjáról. A férfiak tudnak szerelmesek lenni ugyanúgy, mint a nők ezt tanúsíthatnák sokan. Nem csaka "szexbe szerelmesek" vagy mi... :D

Ezek szerint te fogtál ki rosszat csak, sajnos.

4,7,9 voltam

2022. okt. 14. 09:37
 13/21 anonim ***** válasza:

Tudnak, de ritkábban van őszintén, mint nem.

Egyébként gyakran csak a kéjvágyat keverik vele össze. Persze abból aztán lehet szerelem.

2022. okt. 14. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Jól látod. Magukat tudják szeretni, az autójukat. De embert nem. Még az anyjukban is csak a kiszolgáló személyzetet.
2022. okt. 14. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Van amelyik tud, de a többségük csak a farka iránt érzi. Annak legyen meg az adagja, aztán 4 sör+foci, és ki is vannak elégülve.
2022. okt. 14. 10:21
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Beléd nem.
2022. okt. 14. 10:21
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Persze, hogy tudnak.

(Es a fenti valaszok alapjan meg van, aki szerint nincs annyi ferfigyulolo az oldalon, mint incel?)

2022. okt. 14. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nők is vannak akik semmi mást nem tudnak adni szexen kívül. Először ezt kell biztosra megcsinálni, hogy te ne olyan légy, aztán kiszűrni aki dugni akar. Egyszerű ez, mármint a folyamat.
2022. okt. 14. 12:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A férfinél nem a "szerelemre" kell figyelni, hanem a jellemére.

Azt figyeld meg, hogy miként viselkedik ellenségeivel, barátaival, idegenekkel, elesettekkel, rokonaival ... mire hogyan reagál. Milyen tervei VOLTAK, amiket már megvalósított (nem pedig a szép terveire). stb. stb.

A férfi néha valóban a nő szexualitásába "szerelmes". Ez nem alap semmire.

2022. okt. 14. 13:07
 20/21 anonim ***** válasza:
5%

A normális férfiak akik nem a farkukkal gondolkodnak úgy tudnak szerelmesek lenni ahogy a nők soha nem lennének képesek. Egy férfi jobban szeret mint a nő. A nők olyanok mint a macskák. Érdekes vagy nekik egy ideig aztán megunnak és jöhet az új f@szi.

Amúgy a nők azok akik igazából kihasználják szexben a férfiakat. Az okos férfiak ezt tudják, a maradék 90% pedig azt hiszi hogy nekik volt meg a csaj.

2022. okt. 14. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!