Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebotlani az igaziba?
Egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy nagyon szép lánnyal. Mindenben az ideálom külsőleg, annyira hogy mikor megláttam kinyílt a szám, és gondolkodás nélkül oda is mentem hozzá. Beszélgettünk. Persze előtte jó negyed órát cinkelte a sablonos odalépő dumámat, de mivel nem serdtődtem be ezeken, ittunk végül elkísértem haza. Mivel piáztunk nem ültem kocsiba és azt mondta 3 megállóra lakik így taxit se hívjak ezért buszra ültünk. Nekem meg 1 megállóval előtte elkezdett vérezni az orrom, de olyan szinten hogy nem állt el. Sose volt még velem ilyen.
Eljöttünk az ügyeletre ahol adtak vmi gyógyszert amitől elállt. Kiderült hogy vmi ér pattant el vagy mi. Én utána mondtam hogy jól vagyok semmi bajom és hazakísértem.
A kapuban elköszöntem...amiből lett egy csók és utána végül behívott. Mondta hogy nincsen itthon semmilye amivel megkínálhatna csak 1 sör, így ő is meg én is megittuk.
Közben rágyújtott, de mindig úgy fújta a füstöt hogy rám jöjjön, amitől én köhögtem, ő meg nevetett ezen ahogy azon is hogy nagyon lejött hogy nagyon tetszik ő nekem és zavarba tud hozni engem.
Ezután egy elég jót beszélgettünk. Elmesélte az életét és utána én az enyémet neki. A sztorim végére azt vettem észre, hogy kb mellettem fekszik..a pillántásával engem fürkészve majd rajtam a combja és beszívom az edes illatát. Ezek után felállt még megmutatta nekem a kedvenc zenéjèt amin én nevettem úgy mint ő akkor mikor rámfujta a füstöt, de mivel láttam hogy ő ezt zokon veszi nem úgy mint én a füstöt így visszavettem és miután betette a zenét....én nem bírtam tovább átöltetem megcsókoltam és én is betettem neki.
Azóta csak rá gondolok.
Ennek 3 napja és mikor másnap már kb mart az hogy mi van vele rá kell hogy írjak úgy hiányzik, jött egy üzenet tőle hogy mi újság?
Ismét taliztunk és azóta haza sem engedtem itt van velem. Ugyanakkor meg félelmetes is valahol ez a szitu nekem. Hogy ilyen rövid idő alatt olyan szinten a hatalmába kerített hogy egész nap rá gondolok. Sose volt még ilyen. Ahogy olyan se nagyon hogy egy nővel nemcsak elvagyok hanem tartamasan, tanulsagulsagosan és érdekesen tudok elbeszélgetni vele.
Ő meg csak nevetett ezen mikor mondtam neki azt hogy megbabonazott és biztos hogy boszorkány, majd rámutatott a gyomrára, majd incselkedve belebökött az én gyomromba, közben nevetett és azt mondta-A pillangók nem hazudnak férfi. Nálam pedig repkednek ha veled vagyok. Na és nálad? És ezek után a nyílt es egyenes magabiztos kijejeltései után csak alig egy percre jön zavarba és pirul el és látom meg egy pillanatra a zavarát és bizonytalanságát. Mintha kislánnyá változna olyankor...de 1 percel utána már ujra a magabiztos nő.
Éltél már át ilyet?
Ejha! Érdekes egy történet. Sok boldogságot!
Ilyet még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!