Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Valahogy nem tudok rájönni, hogy mi járhat a fejében ha mindig így viselkedik velem:
Anno mikor megismertem nagyon szeretett velem beszélgetni és hallani.
Akkor kimondtuk őszintén mindketten hogy kapcsolatot szeretnénk, de végül sajnos akkor nem úgy hozta az élet.
Utána még megtaláltuk egymást.
Azt vettem észre akkor elzárkózott tőlem, próbáltam vele beszélni de rövid válaszokat adott, bunkózott akkor, illetve próbált lerázni és már hívásban sem akart beszêlni.
Ez mind frissen akkor volt mikor nem lehettünk együtt, de nem úgy éreztem mintha nem érezne semmit.
Aztán elengedtem egy idő után ezt az egészet.
Majd idővel újra elkezdtünk beszélni és akkor se voltunk barátok, valahogy teljesen normális lett egy idő után (nyilván azóta többször beszéltünk újra).
És azt éreztem bizonyos témáról lehet vele beszélni írásban.
Majd azt vettem észre már többszöri alkalommal, hogy ilyenkor ő is rám szokott írni vagy ha csak leláttamozom mindig ír valamit.
Ha egy mizu-t kérdezek arra nem igazán reagál, pedig mindenki másnál szokott reagálni.
Mikor hívásban beszélgetünk akkor sokkal többet és jobban el tudok vele beszélgetni.
Aztán ő magától elkezd kezdeményezni, amitől teljesen azt érzem hogy nem vagyok neki közömbös, mert akkor nem így viselkedne.
Igazából mindig ebbe a körbe futok bele, beszélgetünk, kezdeményez aztán ha elmondom mit érzek és vagy mit szeretnék, akkor nem válaszol és onnantól kezdve megint nem beszélget velem, nem írogat, nem nagyon válaszol.
És hívásban nagyon hallgat.
Nem tudom mi játszódhat le benne, mert egyik pillanatban tényleg ott van és mindig velem beszélget, engem vár hogy beszéljünk, aztán ha rossz kedvem van szó nélkül észre veszi és negnevettett, nyilván ilyenkor mások is vannak körülöttünk, de nem értem a viselkedését, hogy mindig ezt csinálja.
Ui: Értelmes választ szeretnék rá kapni, kifejezetten arra a kérdésre, hogy miért lehet ilyen?
'Igazából mindig ebbe a körbe futok bele, beszélgetünk, kezdeményez aztán ha elmondom mit érzek és vagy mit szeretnék, akkor nem válaszol és onnantól kezdve megint nem beszélget velem, nem írogat, nem nagyon válaszol.' - nem tudja pontosan hogy mit érez irántad, vagy nem érzi ugyanazt, nem akar megserteni, gondolja abból hogy nem reagál neked leesik.
És hívásban nagyon hallgat.
Nem tudom mi játszódhat le benne, mert egyik pillanatban tényleg ott van és mindig velem beszélget, engem vár hogy beszéljünk, aztán ha rossz kedvem van szó nélkül észre veszi és negnevettett, nyilván ilyenkor mások is vannak körülöttünk, de nem értem a viselkedését, hogy mindig ezt csinálja. - Maximum barátnak néz, lehet hogy eleinte bejottel neki, de ez megváltozott és csak barátságot szeretne.
Őszintén szólva én arra figyelnek hogy ha taliztok akkor stírol e, vannak - e kétértelmű megjegyzései, flörtöl-e, ha nem igazán akkor tényleg csak barátként néz rád.
Köszönöm a válaszod!
Pont azaz, hogyha ennyire barátként tekintene rám akkor nem kezdeményezne be olyan dolgokkal és akkor én se mondanám neki, hogy többet érzek iránta, akkor tudnám hogy csak barátkozni akar.
Sajnos nem találkozunk, így azt nem tudom megfigyelni.
Viszont eddig amit megfigyeltem abban volt flörtölés is, nem egyszer.
Ezért sem értem, hogyha nem akar többet akkor miért kezdeményez ilyenekkel.
Ha meg elmondom mit szeretnék akkor miért nem reagál és direkt kerül.
Mint írtam lehet hogy nem tudja mit érez, össze van zavarodva, fel, hogy a barátság tönkremenne ha belemennétek. Vagy egyszerűen mivel látja, tudja hogy oda vagy érte azért nem viszi tovább, mert csak barátság extrákkal lenne nála a cél.
Úgyhogy gondold át, hogy megéri - e különösen úgy hogy te már érzéseket táplálsz iránta, viszont lehetséges hogy ő csak 'arra' szeretne téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!