Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csináljaezt valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljaezt valaki?

Figyelt kérdés
Hacsak melegítőben viszem ée a kutyákat "néz" a pasi, de ha csinosan ki vagyok öltözve,rám se hederít?Látványosan,direkt rá se néz az emberre (ezt nagyon feltünően csinálja,mintha ott se lennék neki ) Miért viselkedik így valaki?Ezt már máskor is észre vettem és egyszerűen nem tudom hova tenni .N31
2022. okt. 5. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Hogy rajta agyalj
2022. okt. 5. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Spontenaitás miatt.

A szándékolt tetszelgés néha taszító tud lenni, de amikor spontán elkapnak egy egy természetes pillanatot sunyiban, amikor a nö esetleg nem számít rá vagy nem provokalta azt elő szándékkal, az néha vonzóbb.

2022. okt. 5. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Néha nem a kirittyentett bnő az igazi hanem a szomszedlany smink nélkul kócosan.
2022. okt. 5. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3: +1
2022. okt. 5. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

😀A kérdésedből csak annyi derül ki hogy az állatokra gerjed!

(Csak poén volt, nem kell megkövezni!)

2022. okt. 5. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Erről a saját sztorim jut eszembe. Egyszer bementem apám cégéhez segíteni takarítani. Egy szétmosott, szétnyúlt póló volt rajtam, tényleg amit nem sajnálok. Az egyik munkásnak így is nagyon bejöttem, pár évvel idősebb nálam. Aztán mikor kiöltözve összetalálkoztunk a városban alig nézett rám, pedig tudta hogy ki vagyok.
2022. okt. 5. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a közhiedelemmel ellentétben a férfiak többsége a természetes nőket tartja vonzónak. Melegítőben, smink nélkül, sportosan amolyan szomszédlány típus vagy, aki olyan teljesen hétköznapi dolgot csinál, mint esetedben a kutyasétáltatás.
2022. okt. 5. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig te vagy akit zavar , hogy a szomszed srac nem szolít meg? Aki ráadásul csak egy utcában lakik veled nem kotelezsege koszonni. Ra vagy allva erre az idegen ferfira..
2022. okt. 5. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó a segged alakja ami látszódott.
2022. okt. 5. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös 🤣😂😁🤭
2022. okt. 6. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!