Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyesmi szokott eszetekbe jutni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesmi szokott eszetekbe jutni?

Figyelt kérdés

Unalmas pillanataitokban ránéztek fészen néha egy exre?

Én ma megnéztem párat.

Közben eszedbe jut, hogy miért is szakítottál vele.

Pl büdi volt a nunija.

Vagy Wc-zés után nem mosott kezet sose.

Vagy a nő gyógyszerfüggő.

Vagy étkezési zavaros.

Vagy nem volt alap nála, hogy munka után lefürdik...

Stb kiábrándító undort keltő defektes viselkedés.

És ott a képen egy szép nő van.

Van palija is. És belegondolsz hogy bakker...bevállalta ezt a trét az a pali. Ő is tudja azt amit te tudsz arról a nőről első kézből és ami benned undort kelt, neki az mégis főnyeremény.

Fura.

2022. okt. 2. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
néha én is megnézem mi a helyzet velük, de egyrészt nem én szakítottam velük, hanem fordítva, nem vagyok egyikőjükről sem rossz véleménnyel
2022. okt. 2. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg nem nézem, mert nincsenek közösségi cuccaim. De amikor friss volt a dolog, akkor néha felmerült bennem, hogy vajon az, aki a végén eléggé elhagyta magát, pl. fogat is cseszett mosni (a többit ne is ragozzam) és gusztusom nem volt hozzá, vajon most mos-e fogat? Őt ismerve, kétlem. És ezt vajon hogy veszi be az újnak a gyomra.
2022. okt. 3. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Busi volt a nunija" xddd
2022. nov. 6. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Lehet a mostani pasijának mindig fürdik..

Csak biztos veled nem mert nem volt kedve veled szexelni.

2022. nov. 6. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező, ha ilyen nőt választottál annak idején, te se lehetsz egy főnyeremény! 🤣🤣🤣
2022. nov. 6. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Aha én pont tegnap csináltam ezt. Kettőnek is van barátnője, az egyiknek nem tudom mióta, a másiknak kint van a dátum, 1 hónapja. Mivel mindkettő exem rosszul bánt velem, így kicsit rosszul érintett a dolog, egyrészt sajnáltam a lányokat, másrészt nem akarom, hogy boldogok legyenek, mert nekem sok rosszat okoztak. Na de ezek még elmennek... Ha azt látom, hogy bármelyikük megházasodik, mielőtt én, az biztos nagyon rosszul fog érinteni, mivel az egy objektív révbeérés, amit szar emberek előttem megcsináltak.
2022. nov. 7. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet nálad van defekt? Hisz mindwnki mást hoz ki mindenkiből
2022. nov. 7. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

"Közben eszedbe jut, hogy miért is szakítottál vele."

Ezeket az ismerkedés idején észre lehet venni, és akkor össze se kell jönni valakivel, és akkor nem kell szakítani.

2022. nov. 7. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én régebben volt, hogy megnéztem ugyan úgy és ugyan ezek eszembe jutottak és egy jót kacagok. Hogy változtak e? Hát gondolom nem és fújjogok miközben örülök, hogy juj, de jó, hogy nem velem van hanem azzal a másik szerencsétlennel és, hogy milyen gáz lehet az a másik akkor.
2022. nov. 8. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!