Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyen és eddig azt vettem észre inkább komolyabb volt, ha ténylegesen viccea dolog történt akkor mosolygott kicsit.
Az egyik nap pont összefutottam vele, mert kölcsön kértem tőle egy dolgot és mosolyogtam és mondtam ha tud várni pár percet akkor vissz adom neki, majd azzal jött mosolyogva hogy ráér.
2022. szept. 27. 20:41
2/5 Ghgj válasza:
Sajnos ezt ennyiből nem tudjuk megállapítani, de az biztos, hogy nem vagy neki unszimpatikus. Innen még bármi kifejlődhet. Legyél vele nyitott, nevess sokat, az a lényeg, hogy ne játszmázz, ha kihozza a helyzet, add alá a lovat. Hajrá!
3/5 anonim válasza:
Napi újabb gondolatolvasó kérdés... lövésünk sincs!
4/5 anonim válasza:
Hat a sztori alapjan csak kedvesseg.
Ennyibol nem lehet tudni
5/5 anonim válasza:
Szerelmes beléd...
Szerintem tuti 100...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!