Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha zavar az engem hogy a barátnőmnek a többedik fiúja vagyok?
Neki volt már több nekem még ő az első. Aranyos lány meg szeretem de fura bele gondolni abba hogy ami nekem új neki már megszokott dolog. Én vele csókolóztam,szexeltem először ő meg már több fiúval is csinálta. Mindig úgy képzeltem hogy elsők leszünk egymásnak egy lánnyal.
Kicsit zavar engem ez. Normális ez idővel el fogom ezt felejteni?
Még egy gondolat: az ilyen kérdés mindig szubjektív.
Normális egy szeméthegyen élni alapvető higiénia és energiaellátás nélkül?
Sokan azt mondanák, hogy nyilván nem. De a borsodi famíliák (a tudjukkik) szerint ez teljesen normális, és fel sem merül bennük, hogy úgy élnek, mint az állat.
Ezért nem kell szűz fiukákkal kezdeni mert csak tanulópálya a csaj neki.
Szegény barátnődet sajnálom hogy most kereshet új pasit.
Persze, tudja, hogy milyennek kellene lennie, mégis elfogadja, hogy te ennyit tudsz. De szr lehet neki, mégis tolerálja hogy töketlen vagy! :D Ettől félsz, mi? Hogy valójában pontosan tudja, mennyire nem megy ez neked, mert van összehasonlítási alapja...
(A röhejes az, hogy az nem is számít, amit ő gondol, te már végigjátszottad ezt fejben.)
#8nak van igaza
Amugy meg orulj neki. Voltam szuz-szuz kapcsolatban, utolag visszanezve borzalom volt
r*bancnak lenni ér.
Olyan ez tudod, mint a feminizmus.
Meg a liberalizmus.
Az elnyomottnak bármit, mertcsak.
Szerintem normális.
Engem is zavart amikor összejöttem az elsővel én pedig a 2. voltam neki, aztán az én 2.omat zavarta, hogy nekem ő az én pedig neki az első
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!