Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és a barátnőm is. Előttem már volt neki 10 alkalmi partnere 1 év alatt... Nekem viszont ennél jóval kevesebb és valahogy nagyon nehezen tudom ezt elfogadni... Sért, bánt hogy ő ennyi pasassal volt együtt.2022. szept. 21. 14:47
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán minek osztjátok meg egymással ezeket a számszerű adatokat? Most jobb? Nem. Kár volt.
Neked jóval kevesebb. Ha neked 12 csajod lett volna, jobban éreznéd magad?
2/5 anonim válasza:
Egy even belül 10 szerintem sok. Én nem tudnék együtt lenni ilyen emberrel, mert nekem ebből az kb le, hogy az érzelmi elégedettségehez vagy magabiztossagahoz kell egy külső forrás. Tehát éretlen, nincs onismerete vagy nem tiszteli magát annyira, hogy úgy érezze, megérdemel egy komoly kapcsolatot.
Legalábbis nőknél ezt latom, ha tetszik ha nem, a férfiak azért e tekintetben máshogy vannak bekötve.
24N
5/5 anonim válasza:
Mert? Ha neked lett volna lehetőséged, lehet te is lettél volna annyival, vagy érdekelne a dolog. Csak egy nő saját maga dönt, hogy kivel akar lefeküdni, és valszeg nem kell sokat dolgoznia érte, nektek meg meglehet nehezebb, mert a társadalmi ítéletek azt sugallják a nőknek, hogy ne éljék ki vágyaikat, meg vannak dogmák, hogy hogy lesznek vonzók, nőiesek, kelendőek és ehhez sokan igazodnak is. Neked is ilyen elvárásaid vannak a barátnőddel szemben. Szerintem gáz, ha ez alapján ítélsz meg valakit. Ha a személyisége, gondolkodásmódja amúgy szerinted hozzád való és vonzó neked, akkor ereszd le ebben az egód, meg a kulturális berögződésedet. Ha meg amúgy is bajod van vele, hagyd ott. Örülhetnél is neki, hogy ő megélte a vágyait, illetve lehet pont a kalandok által tudatosul egy emberben, hogy neki nem erre, hanem komoly érzelmi kötődésre van szüksége. Sokkal jobb szerintem ez, mint hogy elnyomja valaki a vágyait, aztán majd x év kapcsolat után rájön, hogy még nem szexelt elég emberrel. De egyébként te ismered a barátnőd, hogy szerinted ő ebben hol tart, tényleg komoly kapcsolat kell e neki... na meg neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!