Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hasokat gondolok rá, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasokat gondolok rá, de nem érzem különösebben hogy hiányzik akkor nem is szeretem?

Figyelt kérdés

Két hétig nem tudunk találkozni, most tartunk másfélnél. Kb minden este váltunk pár üzenetet chaten és ennyi. Valahogy se nekem se neki nem jön hogy beszéljünk akármiről a milyen napod volt-on kívül. De azt részletesen megbeszéljük nem csak a 'köszijól'

Sokat eszembe jut de nem érzem hogy konkrétan hiányozna. Vagy az csak filmekben van?

Első kapcsolatom es csak pár hónapos, nagyon el vagyok veszve.

2022. szept. 15. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2022. szept. 15. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
24 28
2022. szept. 15. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért 24-28 évesen már tudni kene, hogy mi létezik a valóságban és mi az ami csak film.

Normális igen, azt jelenti, hogy egyedül is el tudod foglalni magad és nem kell senki ahhoz, hogy szorakoztasson.

24N

2022. szept. 15. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk az nem oké, hogy tavkapvcsolatbab napi pár üzenet váltás van.

A tavkapcsolatban a kommunikáció meg inkább az alapja a kapcsolatnak, mint egyébként de nálatok ez is hiányzik.

Nincs alap, nincs mire építkezni, ezért az érzelmek sem fejlődnek, vagy inkább nagyon hamar elmúlnak.

2022. szept. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!