Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel irjak rá a fêrfira aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel irjak rá a fêrfira aki tetszik h beszêlgetést indítsak?

Figyelt kérdés

A.Szia! Mennyire volt nehéz az x egyetem?

B. Szia! Aranyos a macskád

2022. szept. 11. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha tök ismeretlen, akkor meg sem látja, akár macska, akár egyetem. Nekem félévente jut eszembe, hogy megnézzem ezeket az üzenetengedélykéréseket. De van, aki meg sosem nézi meg, mert még sosem mondta neki senki, hogy nézze meg (először én is egy négy éves kapcsolatfelvételi próbálkozást találtam :D ).
2022. szept. 12. 08:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Inkább a macskát válaszd.

Az egyetem majd később jöjjön fel.

2022. szept. 12. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Helló! Nem Téged láttalak a x y. születésnapján? Lehet összekeverlek valakivel.... az ilyen macskás baromságot hagyd szerintem
2022. szept. 14. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!