Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra van súlya a "szeretlek" szónak?
Akkor mondjátok ki mikor valóban úgy érzitek és annak akit valóban szerettek?
Vagy belefér hogy néha arra használjátok hogy biztosan megszerezzétek a nőt?
Ha kort is írtok azt nagyon megköszönöm.
Van súlya és nem mondom csak úgy. Tiniként azért még volt olyan, hogy használtam azért, hogy nyugi legyen és szex.
30 F
Kérdező: amúgy szerintem, a gyakori sajnos nem jó az ilyen fajsúlyú dolgok felmérésére. Gondolnád, hogy az anonimitás őszinteségre ösztökél, azonban rengetegen pont emiatt inkább felszínesen nyilvánulnak meg, vagy pont, hogy túldramatizálják a saját személyiségükből fakadó gondolataikat.
(3-as voltam)
Az esetek 99%-ában nincs, inkább csak stratégiai célból mondom. Ugyanis lelkileg be vagyok zárva, tehát full idegen emberek iránt nem érzek szeretetet, akkor sem, ha a barátnőm az illető. Kedvelni kedvelhetem ettől persze.
Az esetek 1%-ában érzek szeretetet. Például az egyik lánybarátomat szeretem (nem szerelemből). Viszont ő rászolgált arra, hogy szeressem, mert nem olyan, mint az emberek többsége.
Ja, úgy nincs.
A mai világban veszélyes szerelmesnek lenni. Komolyabb romantikus érzelmeket nem alakítok ki senki iránt, mert azzal a másik félt engedem előnyhöz juttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!